Welkom bij Arkel Christmas Station

Vanaf 12 december t/m 24 december is het station in Arkel  helemaal in kerstsferen. En bieden we plaats voor alle dierenhulporganisaties om hun acties op een ludieke, verlichte manier te komen presenteren. Want hoe ludieker hoe beter! De meest ludieke actie op een dag wordt door DierenLot beloond met een extra bijdrage van € 500,00!

 

Kom in actie! 
Kom ook in actie voor de dieren in nood bij jou in de buurt. Bedenk zelf een actie of sluit je aan bij een actie van een van de organisaties die meedoen! Versier je fiets, kano of motor en laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

 Geen tijd om actie te voeren? Laat zien dat jij de actievoerders een warm hart toedraagt en steun de actie van jouw keuze! Alle opbrengst gaat naar de door jou gekozen organisatie. En nog mooier: de organisaties ontvangen ook nog de donatieverdubbelaar (tot een maximum van € 1.250,00 per organisatie en €100.000,00 totaal). Zo is jouw donatie in een klap maximaal het dubbele waard!

Heb je vragen over hoe je mee kunt doen? Neem dan contact met ons op via arkelcs@dier.nu

Lees meer Lees minder

The Christmas Station start over

Bekijk alle

Start zelf een actie of sluit je aan bij een actie! Kom samen met je vrienden of familie op een zo ludiek mogelijke manier naar Arkel Christmas Station: fietsen, kano-en, met een versierde motor, alles is goed. Als jij je maar laat sponsoren voor je lokale dierenhulporganisatie.

Doet jouw lokale dierenhulporgansiatie nog niet mee? Laat ze snel weten dat jij voor ze in actie wilt komen, dan kunnen ze zich aanmelden en deelnemen aan deze unieke mogelijkheid!

Start actie
Bekijk alle

XPM

18-11-2019 | 10:36 Aan: Bouw mee aan de opvang voor zwerfdieren