Beginnende hondenfotograaf in Enschede

Emmy Van der Schaar
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 30 (83%)

Mijn naam is Emmy en ik ben 23 jaar. Ik heb nu bijna een jaar geleden een goede camera gekregen. Ik maak hier met veel plezier foto's mee van onze eigen hond (een labrador x rottweiler kruising van 1.5) en van honden in ons park. Voor een tientje voor het goede doel, kom ik graag langs om foto's van uw hond te maken, natuurlijk in de resolutie dat dit op een groot doek afgedrukt kan worden. De hoeveelheid foto's durf ik van te voren niks over te zeggen, ik maak foto's voor de lol en al de scherpe foto's die ertussen zitten, stuur ik op. Mijn vriend kan, zo nodig, de foto's een klein beetje bij bewerken.
Ik maak het liefste foto's van honden die lekker los hun eigen ding kunnen doen. Foto's van honden aan de lijn kan ik altijd proberen natuurlijk, maar of dat lukt, durf ik niks over te zeggen.
Ik woon in Enschede, en aangezien ik geen reiskostenvergoeding vraag, rijd ik ook niet lange afstanden om op locatie te komen.

Bekijk alle
25-11-2020 | 18:44 Ik vind dit een leuke actie. Helaas woon ik te ver weg om een foto te laten maken van onze hond vandaar de donatie. Gr Dominique