Fotowedstrijd

Vogelhospitaal Haarlem
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (53%)

Waarom meedoen?

Het Vogelhospitaal Haarlem nodigt u uit mee te doen met een fotowedstrijd. De opbrengst ervan komt geheel ten goede aan het vogelhospitaal. Door mee te doen helpt u dus direct de vogels uit Haarlem en omgeving. Door de coronacrisis en nu ook met de vogelgriep hebben niet alleen wij als organisatie, maar ook de vogels het zwaar. Door middel van deze leuke actie proberen wij geld in te zamelen om de vogels te kunnen blijven helpen!

Hoe kunt u mee doen?

Door je mooiste, zelfgemaakte, foto naar ons op te sturen kun je mee doen.

De foto moet aan een aantal eisen voldoen:

  • Je moet hem zelf hebben gemaakt.
  • Er moet een vogel op staan of een activiteit van het Vogelhospitaal. (zoals een vrijlating die je toevallig hebt gezien, of een marktkraampje van ons.)

De deelname kosten bedragen €5 euro per foto (of meer als je meer wilt doneren natuurlijk). Hiermee steun je dus de vogels, maar maak je ook kans op een paar leuke prijzen!

Als je dit hebt gedaan mag je je 1 foto('s) opsturen naar: fotowedstrijd@vogelhospitaal.nl

De foto mag niet groter zijn dan 5 MB en moet als jpeg bestand worden aangeleverd.

Als je foto aan alle eisen voldoet kun je mee doen met de wedstrijd.

Inzenden kan tot Zaterdag 12 december.

Jury en prijzen

Een onafhankelijke jury, bestaande uit drie professionele fotografen, zullen de foto’s beoordelen. De uitslag van de wedstrijd wordt Vrijdag 18 December bekend gemaakt.

De winnaars zullen via de mail benaderd worden. Later die week zullen we iedereen op de hoogte brengen via onze Facebookpagina. (https://www.facebook.com/HetVogelhospitaal)

De prijzen zijn als volgt:

3de en 2de prijs zijn mooie vogelhuisjes, geschikt voor mezen, om in de tuin te hangen.

De hoofdprijs is om eens mee te gaan met ons bij het vrijlaten van onze patiënten, waar je misschien nog wel een paar hele mooie foto’s kunt maken!

De foto’s blijven eigendom van de maker, maar door deel te nemen geeft u het Vogelhospitaal het recht deze te gebruiken in haar publicaties. Tegen de beslissing van de jury is geen beroep mogelijk.

We zien jullie inzendingen tegemoet!

Bekijk alle
24-12-2020 | 13:36
13-12-2020 | 02:26 Vogels hebben soms hulp nodig daarom is het belangrijk dat het Vogelhospitaal er is. De vogels mogen niet aan hun lot worden overgelaten.
12-12-2020 | 14:03
12-12-2020 | 13:21 Weet dat de actie t/m 11nov. duurde, te laat zijn is mijn eigen schuld, daar kunnen de vogels niets aan veranderen,
11-12-2020 | 20:12