Glazen Huis

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. .
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.500 (142%)

Update:
Door de harde lockdown die op 18 december jl. bekend is gemaakt, zijn de geplande buitenevenementen van deze actie afgelast.

Maar wil je toch een kijkje nemen bij ons achter de schermen? Dat kan! Want met onze eigen ‘VR-experience on tour’ brengen wij het asiel en onze dieren gewoon naar jou! Hoe? Met een Virtual Reality bril komt de dierenambulance naar je toe en geeft je een rondleiding door ons asiel! (Je kan zelfs een virtueel konijn aaien! ).

Bekijk de video

Steun het Glazen Huis van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
24 uur opgesloten worden? Voor velen is dat een ware nachtmerrie, maar niet voor Erika Kranenburg en Jacqueline Schouten van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Om geld op te halen voor onze stichting sluiten zij zich namelijk vierentwintig uur op in de allerleukste kamer van Nederland, de kittenkamer van het dierenasiel Harmelen. En jij kan ze helpen!

Het Glazen Huis van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

Dit jaar doen ook wij mee aan de The Christmas Challenge van Stichting DierenLot en wel met ons eigen ‘Glazen Huis’. Vrijwilligers Erika en Jacqueline sluiten zich op donderdag 23 december vanaf 10:00 uur vierentwintig uur lang op in de kittenkamer van het dierenasiel. Al die tijd stilzitten? Dat doen deze stoere vrouwen overigens niet. Want vanuit het Glazen Huis organiseren zij verschillende toffe acties. Daarnaast vind je bij het dierenasiel ook een gezellige kerstkraam met leuke cadeaus en warme chocolademelk.

Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om langs te komen in ons asiel. Maar wil je toch een kijkje nemen bij ons achter de schermen? Dat kan! Want met onze eigen ‘VR-experience on tour’ brengen wij het asiel en onze dieren gewoon naar jou! Dus houd onze socials goed in de gaten.

Minder inkomsten én een inbraak: onze dieren hebben jouw hulp hard nodig!

Het afgelopen jaar reed onze dierenambulance bijna het dubbel aantal kilometers en vingen wij veel meer dieren op dan het jaar ervoor. Maar de inkomsten? Die namen het afgelopen jaar door onder andere de coronapandemie juist af. En alsof dat allemaal niet vervelend genoeg was, werd er begin december ook nog eens ingebroken in ons dierenasiel. Met de nodige financiële- en materiële schade als gevolg. Om ook in de toekomst alle dieren in onze regio te blijven helpen en de financiële gevolgen van de inbraak op te vangen, is het extra geld hard nodig.

Dit gebeurt er met jouw donatie

Maar waar gaat jouw bijdrage eigenlijk naar toe? Onze stichting draait volledig op de inzet van meer dan 260 vrijwilligers. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Dat betekent ook dat jouw bijdrage direct terechtkomt bij de zorg voor onze dieren. Van een nieuw verblijf voor de konijnen en warme mandjes voor de katten, tot aan een opberghok voor alle hondenattributen, voer voor de siervogels en materialen voor onze dierenambulance.

Wie, wat & waar?

Op donderdag 23 december om 10:00 uur gaat ons Glazen Huis van start. Maar vanaf nu kun je al doneren via deze actiepagina. Benieuwd hoe Erika en Jacqueline zich voorbereiden op hun lockdown en de vierentwintig uur beleven? Volg dan hun avonturen via onze social media kanalen en de blogs van deze site. En vergeet ze vooral niet te steunen met een (kleine) donatie.

En natuurlijk kun je deze actie ook zelf delen via jouw socials of zelf een actie starten om onze stichting te steunen.

Facebook

Instagram

Onze website

 

Bekijk alle
31-12-2021 | 11:36 Hart voor dieren
30-12-2021 | 20:55
30-12-2021 | 15:51
30-12-2021 | 11:43
29-12-2021 | 22:17
Bekijk alle

Jacqueline en Erika zijn weer uit lockdown

24-12-2021 | 17:54 Jacqueline en Erika zijn weer uit lockdown en zijn vrijgelaten door dierenarts Sonja de Voer - de Haas (Diergezondheidscentrum De Limes te Harmelen). Samen hebben zij 24 uur opgesloten gezeten in ons eigen glazen huis. Wat een dappere prestatie!   In deze video delen de dames hoe ze dit avontuur hebben ervaren (met excuus voor het omgevingsgeluid).   Fijne feestdagen!    
Lees meer