Omdat elk dier liefde verdient!

Dit is de actie van Manon Willemstein

( Lid van team: Vrijwilligers Louterbloemen Lichtjesloop )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 200 (72%)

Als klein meisje mocht ik eens een kijkje nemen in een dierenambulance. Wat vond ik dat indrukwekkend zeg. Met een veelste grote jas van de ambulancemedewerker aan zei ik vol trots; Als ik later groot ben, ga ik ook werken op de dierenambulace. Mijn uitspraak kwam ik na, vorig jaar oktober. Mijn eerste dienst was afwisselend; Een zwaan vangen, een duif bevrijden uit een put omdat zijn kleine pootje klem was komen te zitten, een aangereden kat naar het dierenziekenhuis brengen, een hondje ophalen in de stad omdat een oudere dame gevallen was en opgehaald was met een "mensen" ambulance. Het hondje naar het asiel brengen, eten geven en een warm plekje om te slapen. 

Elk dier heeft een andere zorgwens, en vele (vrijwilligers) collega's, zetten zich 24/7 in, om elk dier het beste te kunnen bieden.  Sinds enkele weken wordt er druk gewerkt om het asiel om te toveren tot een prachtig dierenzorgcentrum welke zal voldoen aan de nieuwe eisen die de Wet Dieren vanaf 2020 stelt. Maar….. er is nog veel geld nodig. Op 21 december loop ik mee met de lichtjesloop om geld in te zamelen.  Helpt u mee om mijn te sponsoren?

 

Mocht ik de 750 euro halen, ga ik 21 km lopen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
11-12-2019 | 19:59
01-12-2019 | 17:52
19-11-2019 | 22:13 Ik vind het belangrijk dat ieder dier geholpen wordt.
19-11-2019 | 07:29
18-11-2019 | 13:29 natuurlijk doen we mee alle dieren verdienen warmte eten en bovenal een veilige plek en dat is niet op straat maar bij Louterbloemen heerlijk warm binnen