Uw huisdier vereeuwigen in een tekening? Koop een lootje en maak kans!

Marjolein Pennekamp

Nog te gaan

van totaal € 250 (44%)

Altijd al uw huisdier willen laten vereeuwigen in een tekening? Koop dan nu een lootje bij ons, Stichting Dierenambulance Hoorn e.o., en maak kans op een mooi portret van uw huisdier!

De lootjes kosten €5. U mag natuurlijk zoveel lootjes kopen als u wilt. Des te meer lootjes, des te meer kans! Alles komt ten goede van Dierenambulance Hoorn. U doet dus een donatie en krijgt daar een mooi aandenken voor terug.

Er worden in totaal twee portretjes verloot, met grote dank aan Cat Art Central. De ene tekening is van een/uw kat, gemaakt met pastelkrijt op A5 formaat. De andere tekening is van een ander/uw andere huisdier met kleurpotlood op A4 formaat.

Hoe gaat dit in zijn werk? U doneert €5 middels de doneerknop: Doneer nu, hieronder in beeld. U zet daar uw contactgegevens inclusief uw e-mail bij. Vervolgens sturen wij u een email met de vraag of het om een lootje gaat voor het portret van uw kat, of om een lootje voor het portret van uw andere huisdier. Een andere mogelijkheid dit laatste aan te geven is in de tekst bij uw donatie.

Op vrijdag 17 december om 14.00uur vindt de trekking van de twee lootjes plaats. Deze trekking wordt middels een filmpje op social media gedeeld. Bent u de winnaar, dan nemen wij contact met u op en bespreken we dan hoe verder.

Belangrijk om alvast te weten! Om de tekening te maken zijn minimaal 3 goede foto’s van uw huisdier nodig. Des te duidelijker de foto, des te beter (meer gedetailleerd + goed licht) het uiteindelijke portret. Uw huisdier hoeft dus niet live te poseren; wel zo diervriendelijk en corona-proof. Zodra het portret klaar is, ontvangt u van ons bericht en brengen wij u het portretje, of sturen wij het naar u op mocht u buiten West-Friesland wonen.

Bekijk alle
27-11-2021 | 20:48
27-11-2021 | 20:14
23-11-2021 | 20:56
22-11-2021 | 18:59
22-11-2021 | 14:26