Ik ren voor de Bonte Piet #lousjerunswild

Marlous Abee

Nog te gaan tot aan de finish

Qr
van totaal € 1.000 (58%)

#lousjerunswild

Met deze actie combineer ik twee passies van mij; de liefde voor dieren en de liefde voor hardlopen. Op 6 december zal ik daarom de Houtribdijk hardlopend oversteken voor wildopvang de Bonte Piet, dit is 25KM!!

Het is een ambitieus hardloopdoel waarvoor ik nog flink moet trainen, maar je kunt mij helpen met de motivatie door mij te sponsoren. Wat zou het mooi zijn als het me lukt om €1000 euro bij elkaar te rennen voor de diertjes! 

Volg mijn trainingen in aanloop naar 6 december op Instagram via de hashtag #lousjerunswild

Bekijk alle
30-10-2020 | 10:57 Succes met de 25k!
26-10-2020 | 20:24
26-10-2020 | 16:56
24-10-2020 | 14:38
24-10-2020 | 14:11 Topper Marlous!! We gaan je volgen op 6 december Groetjes Annette
Bekijk alle

Geen weg terug

13-10-2020 | 17:31 Koffietijd bij de Bonte Piet (BP) Een dag bij de BP begint om 9 uur, we verdelen de werkzaamheden van de dag en na een kopje koffie gaan we aan de gang! Alle vogels en egels (en wat we verder ook aan diertjes in de opvang hebben) krijgen eten, medicatie en een schoon hok. Maar zo rond het middaguur is er dan bij alle medewerkers toch wel weer opnieuw behoefte aan een koppie koffie. En zoals gebruikelijk is het in de kantine een gekakel van jewelste, maar wanneer Andra (de assistent-beheerder) begint te vertellen over de Arkel Christmas Challenge, houden alle andere snaveltjes toch even op met kwetteren om te kunnen luisteren. Ik ben ook enthousiast aan het luisteren en in mijn hoofd borrelt het hardloopidee van 3 jaar geleden (zie vorige blog) weer op. Ondertussen wordt er het ene na het andere idee aangedragen waarmee we deel kunnen nemen aan de Arkel Christmas Challenge. Voordat ik er erg in heb, roep ik 'ik wil wel gaan hardlopen voor de Bonte Piet, ik kan bijvoorbeeld over de dijk van Lelystad naar Enkhuizen gaan, dat is pas een challenge!' en ik sla nog net niet verschrikt mijn hand voor mijn mond. OMG, wat zeg ik nu?! We zitten met zijn allen nog wat na te praten over alle ideeen en hoe we het allemaal zouden kunnen pakken. Maar inmiddels begint de koffie-break van oorspronkelijk een kwartiertje nogal uit de hand te lopen en de egeltjes en vogels hebben dringend weer wat aandacht nodig.  Het is een week later en ik zit in thuisquarantaine.... Ik ben in contact geweest met een covid-patient en moet uit voorzorg 10 dagen in huis blijven. Dat betekent dus ook niet naar de BP gaan :(  Dan gaat mijn telefoon, ik krijg een appje van Andra: 'zeg, nu je toch thuis zit, heb je mooi de tijd om je actie aan te maken ;)' Nu is er geen weg terug meer!
Lees meer