Hulphond Pluto helpt de HR honden

Mieke Both

( Lid van team: Hulphonden helpen HR honden  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 15 (100%)

Pluto heeft jullie hulp nodig!
Zoals jullie weten help ik Mieke en zijn wij samen een team.
Nou lopen wij al enige tijd rond bij Stichting Alert hondenopvang.
Op deze plek worden honden geholpen die net als Mieke hulp nodig hebben.
Eerst word uitgesloten of er medisch iets mankeert, want als je pijn hebt dan kan jij
je vast wel voorstellen dat je niet zo lekker in je vel zit en wellicht zelfs gaat bijten.
Als er lichamelijk geen oorzaak is gevonden of er is een oplosbare oorzaak gevonden dan zijn deze groep honden van harte welkom bij Stichting Alert. Net als dat Mieke van harte welkom is en ik ook als heuse hulphond!
Nou is de stichting bezig met een landelijk hoog risico centrum. Ik hoor je nu denken dat is vast gericht op de rassen die je vooral in de media ziet. Dat klopt niet.
Voor Stichting Alert zijn alle honden die bijten een hoog risico hond of dit nu een jack russel, golden retriever of stafford is. Het gaat bij Alert niet om het uiterlijk maar om het gedrag.
Nou komen er diverse acties aan, zo gaat Mieke haar begeleidster Ariette 100km wandelen van Apeldoorn naar Arkel en gaat mechelse herder Asa proberen om in 1 minuut 10 euro muntjes in de spaarpot te doen voor het hoog risico centrum.
Mieke zit een beetje na te denken over wat zij mij wil laten doen. In 1 minuut zoveel mogelijk sokken uittrekken is een idee of in 1 minuut zo vaak mogelijk de deur open doen behoort tot de opties. Mieke zit nog volop in haar creatieve nadenkfase.
Hoe tof zou het zijn als wij als collega hulphonden ons verenigen online, onze eigen uitdaging bedenken, deze uitvoeren en ons laten sponsoren voor die honden die ook zo graag een fijne thuis willen hebben en vooral begrepen willen worden en zo samen onze samenleving een stukje veiliger kunnen maken.
Dus Pluto vraagt zich af, doe jij mee?

Bekijk alle
21-12-2020 | 20:49
13-12-2020 | 22:15 Pluto, succes met je opdracht. Benieuwd wat je opdracht gaat worden. In elk geval weer een bijdrage voor het HR honden centrum i.o.