Artsy Madness

Petra Daniels
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (55%)

Ik ben dan misschien niet de meest geschikte persoon voor een sponsorloop, maar tekenen kan ik wel! En ik wil met mijn talent heel graag Stichting Carnivora helpen! Voor maar vijf euro krijg jij een chibi van jezelf of een ander persoon met een dier naar keuze! Als je liever alleen een persoon wilt of alleen een dier is dit natuurlijk ook mogelijk ;) Wil je meerdere personen/dieren stuur dan eerst even een mailtje om de prijs te overleggen.

Wil jij een eigen chibi? 

  • Doneer dan minimaal 5 euro (Gelieve niet anoniem doneren omdat ik dan niet kan controleren of er gedoneerd is ja of nee)
  • Stuur een mail naar DuchessLunaire@hotmail.com met de volgende informatie:
    - Een foto van jezelf of de persoon die je als een chibi wilt informatie over welk dier je getekend wil hebben (Denk aan Soort/Ras/Etc.) of een foto van het desbetreffende dier.
    - De naam waarmee je gedoneerd hebt. Zodra ik je mail heb ontvangen en de donatie heb gecontroleerd stuur ik je een mailtje terug dat ik aan je tekening zal beginnen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
08-12-2019 | 02:24
08-12-2019 | 02:22
26-11-2019 | 21:12
25-11-2019 | 09:07 Wat een prachtig en leuk initiatief van jou voor Stichting Carnivora. Echt superleuk, daarom een extra bijdrage van mij. Ik verheug me op onze chibi! Dank je wel alvast en veel succes met je toffe actie!
23-11-2019 | 16:56