Naam van jouw 'vijand' in een kattenbak

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten

Nog te gaan

Normal 37ca9c58324f325ff0c293fd71bd1270fe1663e8
Qr
van totaal € 250 (2%)

Voor €5 de voornaam van je 'vijand' in een kattenbak geschreven

Zeker in Corona tijd heeft iedereen wel mensen waar hij of zij zich blauw aan ergert. De buren, een collega, je baas, de politici, verzin het maar... Blijf niet zitten met deze ergernis, maar vertaal het naar iets positiefs. Laat in ruil voor een donatie van € 5 per (voor)naam deze door ons in een kattenbak zetten! We plaatsen regelmatig actuele foto's online met alle namen die donateurs aangedragen hebben.

Voor een donatie van € 5 per naam schrijven wij een door u aangedragen voornaam in een kattenbak. Zo laten de katten door hun behoefte erop te doen weten hoe ze over personen waar u zich aan ergert denken. Dit kan iedereen zijn, buren, collega's, mensen van tv, de keus is aan u ^x^. Mail na het doen van de donatie naar communicatie@saz.amsterdam welke naam u aandraagt.

nb. dit is een ludiek bedoelde actie. Te persoonlijke of kwetsende teksten worden door ons niet geplaatst.

Bekijk alle
29-09-2021 | 14:48 Als organisator van een andere stichting was ik even aan het rondkijken. Ik vind dit dus echt geniaal leuk bedacht! Top!!! De naam: blaasontsteking Ale katten mogen namelijk op mijn blaasontsteking piesen!