Carnivora photo challenge

Dit is de actie van Stichting Carnivora
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 4bcafcb88e57ac874b4b97cf1c4e986a277ff026
van totaal € 100 (15%)

Voor deze fundraiser hebben wij een leuke winactie bedacht, namelijk de Carnivora photo challenge! 

 

Hoe werkt het?
1. Stuur een foto van jou mét een Carnivora dier op naar info@stichtingcarnivora.com en vermeld in het onderwerp je voor- én achternaam. Je mag zoveel foto's insturen als je wilt. Foto's doen alleen mee aan deze winactie als er voor elke foto €5,- wordt gedoneerd
 
2. Doneer €5,- aan stichting Carnivora en vermeld bij de donatie dezelfde naam die je hebt doorgegeven via de mail. Je mag altijd een groter bedrag doneren, maar dit vergroot niet je kans om te winnen.
 
3. Deel je foto op social media en tag 3 andere mensen om deel te nemen aan de Carnivora photo challenge met de hashtags: #stichtingcarnivora #carnivoraphotochallenge #arkelchristmasstation
 

...En dat is het! Nu doe je mee met de Carnivora photo challenge! Op zondag 5 januari 2020 maken wij de winnaar bekend, deze krijgt een gratis photoshoot met een Carnivora dier! Deze photoshoot wordt verzorgd door Marja Gommans Photo & Design.

Wil je een steentje bijdragen zónder deel te nemen aan onze photo challenge? Dat kan! Je kunt NU ook rechtstreeks een bedrag doneren via onderstaande link!

www.arkelchristmasstation.nl/or…/stichting-carnivora/doneren

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
05-11-2019 | 23:33 Jullie doen zoveel goed werk met jullie opvang. Jullie verdienen extra ondersteuning.
03-11-2019 | 11:24