Zelfgemaakte kerstartikelen en cadeaus voor Open Kerstnam.

Vera Cuyvers
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (206%)

Stichting De Ezelshoeve doet schitterend werk! Zij vangen verwaarloosde, gedumpte en mishandelde ezels op. Zij krijgen de nodige zorgen en een warme, liefdevolle thuis. Bij herplaatsing worden de adoptanten en de huisvesting zorgvuldig gescreend. Zij krijgen tevens de nodige begeleiding. Eigenaars van probleem ezels worden ook met raad en daad bij gestaan. Een dikke pluim!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
16-12-2019 | 15:23 De opbrengst van de gewèldige zelfgemaakte kerstartikelen en cadeau's tijdens de open-kerst-middag! Een enorme DANKJEWEL aan Liliane, Claudia en Vé voor hun creativiteit én inzet!!