Help vosje Zorro aan een looprad!

Yvette van Veldhuijsen
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (55%)

Dit zijn toch ogen om in te verdrinken??  Kijk jij binnenkort Zorro live aan?

Stichting Alert hondenopvang en herplaatsing vangt dieren op meestal honden maar soms ook andere dieren zoals de vosjes. Vosjes lopen in de natuur veel. Om dit te compenseren hadden we een looprad gekocht echter door het intensieve gebruik is deze versleten. Wij willen nu graag een looprad laten maken met een wat grotere diameter dat is beter voor hun rug en van metaal zodat het een leven lang mee gaat en ze niet weer tijden 'stil staan' Los van dit rennen doen wij veel spelletjes met de vosjes en trainen wij met ze. Bij onze stichting werken vele vrijwilligers, stagiaires en mensen met een dagbesteding. Wij geloven dat mens en dier elkaar kunnen helpen en ondersteunen.

Beloning: Iets wat we niet snel doen wij zijn tenslotte geen dierentuin.  De hoogste donatie per week ontvangt een meet en greet met de vosjes.  Daar boven op verloten wij  onder de donateurs van die week  ook meet en greet met onze tamme vosjes zodat iedereen hier kans op heeft. Wij waarderen namelijke alle donaties enorm.  Help jij Zorro, Diego en Cathy aan hun nieuwe rad? 

Met dank aan Jaggies paw print voor deze ontzettend gave foto van Zorro. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.