Actievoorwaarden beneficianten

Iedere lokale en regionale dierenhulporganisatie kan deelnemen als organisatie aan het Arkel Christmas Station Event mits met Erkend DierenLot Beneficiant is. Nog geen Erkend DierenLot beneficiant? Kijk hier hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen. 

Om deel te nemen dien je je als organisatie in te schrijven bij Rachelle Metz op Rachelle@dier.nu. Na inschrijving op de website kun je een actie starten.

Acties kunnen lopen tot uiterlijk 24 december 12.00 uur, daarna wordt de actiesite gesloten en kan er niet meer gedoneerd worden.

Acties kunnen binnen het actieplatform gevoerd worden (dit heeft verreweg de voorkeur) maar kunnen ook los op locatie gevoerd worden. Organisaties dienen dan het opgehaalde bedrag voor 24 december eerst overgemaakt te hebben aan DierenLot

Alle donaties die binnenkomen op een actie van een dierenhulporganisatie worden aan het eind van de actieperiode 1 op 1 overgemaakt aan de betreffende organisaties.

Bovendien ontvangen al deze Erkende Beneficianten de DierenLot donatieverdubbelaar. Per organisatie wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld met maximaal € 1.250,00 per organisatie. Totaal is voor de verdubbelaar maximaal € 100.000,00 beschikbaar. Mocht het door de deelnemers opgehaalde bedrag hier boven uitkomende maximale verdubbelaar voor alle organisaties boven dit bedrag uitkomen dan zullen alle organisaties naar rato een deel van de € 100.000,00 uitgekeerd krijgen.

Alleen acties die daadwerkelijk eindigen op het Christmas Station in Arkel kunnen worden verdubbeld. Alle organisaties zijn van maandag 16 december tot en met dinsdag 24 december welkom. Het Christmas Station is iedere dag geopend van14.00 uur tot 20.00 uur. Op zondat is Arkel The Christmas Station gesloten.

Wij vragen elke organisatie op ludieke manier zich te melden in Arkel. De meest ludieke actie van de dag wordt beloond met een extra bijdrage van € 500,00. DierenLot houdt zich het recht voor om op dagen dat de gepresenteerde acties niet ludiek gebracht worden, geen extra uitkering te doen van € 500,00.

 

 

Versie 2.0, 23 juli 2019