Actievoorwaarden beneficianten

Iedere lokale en regionale dierenhulporganisatie (ingeschreven als stichting met een ANBI status) kan deelnemen als organisatie aan The Christmas Challenge Fundraiser. 

Om deel te nemen dien je je als organisatie in te schrijven via deze actiepagina. Na goedkeuring van jouw organisatie kan je aan de slag.

Acties kunnen lopen tot uiterlijk 31 december 12.00 uur, daarna wordt de actiesite gesloten en kan er niet meer gedoneerd worden.

Acties kunnen binnen het actieplatform gevoerd worden (dit heeft verreweg de voorkeur) maar kunnen ook los op locatie gevoerd worden. Organisaties dienen dan het opgehaalde bedrag voor 30 december eerst overgemaakt te hebben aan DierenLot. Neem voor het rekeningnummer contact met ons op via arkelcs@dier.nu. 

Alle donaties die binnenkomen op een actie van een dierenhulporganisatie worden aan het eind van de actieperiode 1 op 1 overgemaakt aan de betreffende organisaties.

Bovendien ontvangen alle Erkend DierenLot Beneficianten de DierenLot donatieverdubbelaar. Per organisatie wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld met maximaal € 2.500,00 per organisatie. 

Echter wordt de verdubbelaar pas uitgekeerd wanneer de organisatie in de actieperiode zijn actie bij het station heeft gepresenteerd.
Totaal is voor de verdubbelaar maximaal € 100.000,00 beschikbaar. Mocht het door de deelnemers opgehaalde bedrag hier boven uitkomende maximale verdubbelaar voor alle organisaties boven dit bedrag uitkomen dan zullen alle organisaties naar rato een deel van de € 100.000,00 uitgekeerd krijgen.

Nog geen Erkend DierenLot beneficiant? Kijk hier hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.

Alleen organisaties die daadwerkelijk op enige manier tijdens de openingstijden van het Christmas Station in Arkel langskomen kunnen worden verdubbeld. Kijk voor de actuele openingstijdens van The Christmas Station bij de veelgestelde vragen of op de homepage. Voorafgaand aan het evenement zal bij de deelnemende organisaties geïnventariseerd worden welke dag ze verwachten naar Arkel te komen. DierenLot houdt zich het recht voor om bij verwachtte grote drukte te vragen om een andere dag te komen. 

Wij vragen elke organisatie zich op een ludieke manier te melden in Arkel. Aan het eind van de actieperiode, wordt er 1 winnaar gekozen die de extra prijs. Van iedere actie worden foto's gemaakt en een kort juryrapport. Aan de hand daarvan wordt er door een onafhankelijke jury 1 winnaar gekozen die een extra prijs van € 5.000,00 in ontvangst mag nemen. Daarnaast is er nog een troostprijs van € 2.500,00 en een runner-up prijs van € 1.000,00

 

 

Versie 5.0, 31 juli 2020