Actievoorwaarden beneficianten

Iedere lokale en regionale dierenhulporganisatie voor dieren in nood in Nederland (ingeschreven als stichting met een ANBI status) kan deelnemen als organisatie aan The Christmas Challenge Fundraiser. Alleen organisaties die Erkend DierenLot Beneficiant zijn, kunnen aanspraak maken op de donatieverdubbelaar.

Om deel te nemen dien je je als organisatie in te schrijven via deze actiepagina. Na goedkeuring van jouw organisatie kan je aan de slag. DierenLot behoudt zich het recht voor om organisaties niet toe te laten.

Acties kunnen lopen tot uiterlijk 31 december 12.00 uur, daarna wordt de actiesite gesloten en kan er niet meer gedoneerd worden.

Acties kunnen binnen het actieplatform gevoerd worden (dit heeft verreweg de voorkeur) maar kunnen ook los op locatie gevoerd worden. Organisaties dienen dan het opgehaalde bedrag zelf op het actieplatform gestort te hebben voor 31 december 12.00 uur en hebben hun actie op locatie aangemeld via arkelcs@dier.nu

Alle donaties die binnenkomen op een actie van een dierenhulporganisatie worden aan het eind van de actieperiode 1 op 1 overgemaakt aan de betreffende organisaties. Alleen unieke donaties t/m 100 euro worden meegenomen voor de verdubbelaar. Dit platform is geen collecteplatform. Het is de bedoeling dat je écht in actie komt om geld voor jouw organisatie in te zamelen.

Bovendien ontvangen alle Erkend DierenLot Beneficianten de DierenLot donatieverdubbelaar. Per organisatie wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld met maximaal € 2.500,00 per organisatie. 

De donatieverdubbelaar wordt alleen uitgekeerd aan Erkend DierenLot Beneficianten die in de actieperiode hun actie hebben gepresenteerd op het Christmas Station of hun cheque op het Christmas Station in Arkel hebben aangeboden.
Totaal is voor de verdubbelaar maximaal € 250.000,00 beschikbaar. Mocht het door de deelnemers opgehaalde bedrag hier boven uitkomen dan zullen alle organisaties naar rato een deel van de € 250.000,00 uitgekeerd krijgen.

Nog geen Erkend DierenLot Beneficiant? Kijk hier hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.

Alleen organisaties die daadwerkelijk op enige manier tijdens de openingstijden van ArkelCS: The Christmas Station langskomen kunnen worden verdubbeld. Hiertoe wordt aan het eind van november een inventarisatie gedaan waar de organisaties kunnen aangeven welk tijdslot zij aanwezig zullen zijn. Alle deelnemende organisaties kunnen een tijdslot inplannen, doen zij dit niet, dan krijgen ze een tijdslot toegewezen.

Wij vragen elke organisatie zich op een ludieke manier te melden in Arkel. Aan het eind van de actieperiode, wordt er een winnaar gekozen die een extra prijs ontvangt. Van iedere actie worden foto's gemaakt en een kort juryrapport. Aan de hand daarvan wordt er door een onafhankelijke jury een winnaar gekozen die een extra prijs in ontvangst mag nemen. Daarnaast zijn er nog troostprijzen te verdelen.

 

 

Versie 7.3, 21 april 2022