RAAD HET DIER EN WIN!

Caroline Kroon
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (16%)

RAAD HET DIER EN WIN EEN KERSTVERRASSING + CADEAUBON BLOEMENBOETIEK SONIA!!

Als vrijwilligers van ons asiel weten we als geen ander hoe belangrijk iedere donatie is. Iedere euro is hard nodig om het goede werk wat we te doen op een goede manier te kunnen blijven doen! In dit geval sparen we voor de afouw en inrichting van onze nieuwe honden- en kattenkennels die worden gerealiseerd in de (hoognodige) nieuwbouw van ons pand. En het leuke is: je kunt door te doneren aan deze actie een super leuke verrassing én cadeaubon van Bloemenboetiek Sonia uit Zaltbommel mee winnen!

Hoe doe je mee: 
- Doe een donatie, let op dat je ervoor kiest om je gegevens te delen met de initiatiefnemer (op die manier kunnen we je bereiken als je gewonnen hebt); 
- Na afronding van je donatie via ideal ga je automatisch terug naar de Christmas Challenge pagina waar je een boodschap achter kunt laten; 
- Geef waar je een boodschap achter kunt laten aan welk dier je denkt dat het is. 

Op zondag 18 december rond 16u maken we op onze social mediakanalen bekend wat het dier op de afbeelding is! Uit de juiste antwoorden wordt een winnaar getrokken, die natuurlijk ook een mail van ons krijgt. De prijs kan tot 17u die dag opgehaald worden op de kerstmarkt in Zaltbommel waar wij een kraammpje hebben of tijdens openingstijden bij ons asiel vanaf maandag 19 december.

Waar je ons kunt vinden op social media: 
Facebook
Instagram (dierenasiel_ bruchem)
Twitter (asielbruchem)
TikTok (asiel_bruchem)

Waar je Bloemenboetiek Sonja kunt vinden op social media:
Facebook
Instagram (bloemenboetiek_sonia)


NAMENS HET HELE TEAM: HEEL ERG BEDANKT VOOR DE DONATIE EN SUCCES MET RADEN!


Bekijk alle
18-12-2022 | 14:25 Als je een zwerfbeestje bent mag je je pootjes dichtknijpen als je bij Dierenopvangtehuis Bommelerwaard terecht komt! Alle lieve vrijwilligers zorgen daar met hun hele hart voor alle dieren. Dan is een financiële donatie maar een kleine moeite toch..
16-12-2022 | 14:05 Ik denk een leeuw
16-12-2022 | 13:08 Hamster
16-12-2022 | 12:58
13-11-2022 | 22:25 Omdat jullie fantastisch werk doen!