Bieden voor Frummel

Ingrid Jansen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 25 (240%)

Als vrijwilliger bij dierenasiel Tiel weet ik hoe broodnodig alle donaties zijn. Voorheen hoefden we ons alleen maar druk te maken om geld om de dieren te helpen, want dat doen wij, maar nu maken we ons ook zorgen over hoe we de dieren warm kunnen houden. Wij zijn een non-euthanasie asiel. Echt alle dieren die bij ons binnen komen krijgen een kans! Oud, jong, ziek of schuw het maakt voor ons niet uit. Wij helpen! Helpt u ons helpen? Bied dan op deze Frummel trui die we vorig jaar van de Staatsloterij hebben gekregen omdat er 2 van onze frummels op de kalender stonden.

Bekijk alle
20-12-2022 | 17:27 Ik houd soms meer van dieren dan van mensen, ze zijn zo trouw en soms zo dankbaar voor alles wat je voor hen doet, ik trek me het lot van dieren, die heel slecht worden behandeld, heel erg aan en zal alles doen, binnen mijn mogelijkheden, om het voor hen op te nemen.
20-12-2022 | 16:10 Wij hebben 2 geweldige katten uit het asiel in Tiel. Daar zijn wij iedere dag dankbaar voor. Zo kunnen we iets terug doen.
14-12-2022 | 22:09 Beste Ingrid, ik had al een "algemene" donatie gedaan voor jullie christmas-challenge maar jouw persoonlijke actie spreekt me ook erg aan. Lief dat je de Frummeltrui hiervoor wil gebruiken. Hopelijk halen jullie nog veel meer op voor het asiel. Lieve groetjes, Petra