Kattenkoppenfabriek Portret

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (360%)

Nog een geweldige donatie die we mogen verloten! Deze keer van de Kattenkoppenfabriek.

In de Kattenkoppenfabriek maken ze kleine schilderijtjes van je kat (of hond of konijn of…) op maat naar een foto, dus elke kop is uniek. Naast zo'n leuk schilderij van 10x10 cm mogen we ook een mooie aquarel weggeven (op A6, postkaart formaat).

Een lootje is €5,-. Wij zullen na het sluiten van de actie 2 winnaars laten trekken door ons deskundige kattenpanel. De 1e prijs is het schilderijtje en de 2e prijs de aquarel. Dubbel kans dus! 

Uiteraard komt deze opbrengst compleet ten goede aan de katten waar wij voor zorgen, zowel binnen als buiten onze muren.

De actie loopt tot 7 december, hopelijk kun je dan je eigen kattenkop voor de kerst nog in huis hebben!

Bekijk alle
07-12-2022 | 11:08
06-12-2022 | 17:58 Groot fan van Jans & de SAZ -& 🐱🐱🌈🐱🐱🐱
06-12-2022 | 16:40
06-12-2022 | 16:08
06-12-2022 | 15:04 Ik vind SAZ de beste bestemming voor mijn energie compensatie!
Bekijk alle

Lootjes zijn getrokken door SAZkat Willie!

08-12-2022 | 11:20 Willie heeft geholpen met het trekken van de winnende lootjes voor de portretten door de Kattenkoppenfabriek! De eerste trekking, voor het schilderijtje, ging soepel. Willie maakte een duidelijke keuze en gaf zijn goedkeuring door nog even in het lootje te happen. Goed werk Willie en Ria gefeliciteerd met je gewonnen schilderijtje! Voor de tweede trekking besloot Willie de 'bad techniek' toe te passen, waarbij hij in de bak met lootjes dook zonder er direct eentje uit te kiezen. Leuk idee, matige uitvoering. We hebben de lootjes opgeveegd en Willie heeft, na een korte pauze, een nieuwe poging gewaagd. Met succes, want hij gooide één lootje vol overgave overboord en dat is de winnaar van het aquarel portret. Gefeliciteerd Anneke! De Kattenkoppenfabriek neemt contact op met de winnaars, dus houd je mailbox in de gaten. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat 😻 Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, vooral namens al onze eigen kattenkoppen! Niet gewonnen? Niet getreurd, via www.kattenkoppenfabriek.nl kun je je eigen kattenkop aanvragen! Winnaars:Ria Nieuwenhuis Anneke Mesman zie de trekking via instagram en facebook
Lees meer