K

High tea tussen de katten

kattenopvang Bastet
van totaal € 1.000 (0%)

Altijd al een keer bij ons in de opvang willen kijken en kennis willen maken met onze bewoners? Dat kan! Want in het kader van de Christmas Challenge van Stichting Dierenlot organiseren wij op zaterdag 9 en zondag 10 december een High Tea in onze opvang!

Op beide dagen staat in onze kattenhuiskamer van 14.30 tot 17.00 uur een mooi gedekte tafel vol zoete en hartige lekkernijen voor je klaar. Wij dagen jou uit om te bieden op een plekje aan deze tafel. Onze viervoetige bewoners dagen je uit om de lekkernijen op te eten voordat zij ermee aan de haal kunnen gaan :-)

Hoe werkt het?
Op beide dagen hebben we plaats voor 12 personen. Je kunt op onze Facebook pagina bieden op een stoel aan onze feesttafel vanaf 30 euro. De hoogste bieders verzekeren zich van een plekje!

Bieden kan tot vrijdag 24 november 18.00 uur. Je kunt jouw bod onder het bericht op Facebook plaatsen. Vermeld naast je bod ook of je op zaterdag of zondag wilt komen en met hoeveel personen je komt. Bieden gaat per stoel, dus je biedt het bedrag dat je per persoon wilt betalen. Vrijdagavond is bekend wie zich verzekerd heeft van een plekje aan onze tafel. We sturen de gelukkigen een privé bericht met verdere informatie.

Stichting Dierenlot verdubbelt het bedrag dat we ophalen met deze actie. En we kunnen dat geld zo ontzettend goed gebruiken voor onze opvang... Dus maak je familie, vriendinnen, collega’s etcetera enthousiast en breng een bod uit!

NB: de high tea gaat alleen door als er minimaal 10 deelnemers per dag zijn. Onze kokkin is niet thuis in de vegan, lactoseintolerante of glutenvrije keuken, met vegetariërs kunnen we wel rekening houden.