K

Milan en Noud komen in actie!

Kitten & Co stichting kittenopvang Kitten & Co
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (108%)

Milan en Noud komen in actie voor Kitten & Co!

 

Met het ophalen van uw lege flessen hopen ze veel geld op te halen voor de stichting.

 

Kitten & Co  is een stichting die specialistische 24 uurs zorg levert aan kwetsbare jonge kittens en moederpoezen in nood. In liefdevolle huiselijke situaties kunnen zij opgroeien tot gezonde sociale katten en gaat de stichting erna op zoek naar hun gouden mandje.

 

Het gezin van Milan en Noud vangt al jaren kittens en moederpoezen op voor de stichting, ze helpen zelf actief mee aan het socialiseren van de kittens door veel met ze te spelen en knuffelen en geven alle kittens zo een goede basis mee als ze haar hun nieuwe huisje gaan.

 

De stichting krijgt geen subsidies en is daarom geheel afhankelijk van donaties. Alle kittens en moederpoezen worden gesteriliseerd, zodat een situatie zich niet kan herhalen. Daarnaast kan het veel (dierenarts)kosten meebrengen om de kittens weer helemaal gezond op de rit te krijgen.

 

Milan en Noud komen bij u langs om te vragen of u misschien lege flessen heeft welke zij kunnen gaan inleveren. Het geld wat zij hiermee ophalen is bestemd voor de Christmas Challenge van stichting Dierenlot. Stichting Dierenlot verdubbeld het opgehaalde bedrag in de maand december waardoor uw donatie nog meer waard is. Hierna krijgt kittenopvang Kitten & Co het volledige verdubbelde bedrag van Dierenlot aan het einde van de actieperiode.

 

Helpt u mee?

Bekijk alle
24-12-2022 | 18:05 3e ronde lege flessen ophalen
24-12-2022 | 18:03 2e ronde lege flessen ophalen
07-12-2022 | 13:29
07-12-2022 | 13:23 Milan en Noud, heel veel succes met jullie actie. Wij wonen ietsje te ver weg om onze lege flessen door jullie op te laten halen, dus dragen we op deze manier bij aan jullie mooie actie!
07-12-2022 | 10:47 De eerste opbrengst van de ophaal actie zit in de pot!!