Een betere start

Laura Derks
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (60%)

Het afgelopen jaar heb ik als gastgezin voor Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren kittens opgevangen.
20 kittens heb ik voor langere tijd in Opvang gehad. Daarvan heeft helaas 1 kitten het niet gered omdat hij te verzwakt was.

Daarnaast heb ik als achterwacht nog eens 11 kittens voor 1 of 2 nachten opgevangen. Kittens die soms midden in de nacht gevonden werden en flink onderkoeld, ziek en zwaar waren. Deze kittens zijn vaak nog enorm jong en hebben meteen intensive zorg nodig. Helaas hebben er hiervan 2 kittens nooit op mogen groeien.
Daarnaast heb ik voor anderen een ander gastgezin geholpen met de opvang. Waar zij mij af en toe een dagje/nachtje ontlasten deed ik dat voor hen. Soms had ik daardoor 8 of meer kittens in huis. Maar het was het waard.

De komende dagen deel ik op mijn sociale media kanalen, wat verhalen van enkele kittens die ik opgevangen heb. Met als doel om aandacht te vragen voor dit werk en geld op te halen voor de Christmas Challenge! Van stichting dierenlot. Alles wat we ophalen wordt door Dierenlot verdubbeld! 

Het doel van ROZE is om 10.000 euro op te halen om zo veel mogelijk dieren te redden die acute medische zorg nodig hebben. Vaak komt dit onverwachts binnen en is er geen tijd voor inzamel acties omdat een dier direct geopereerd moet worden bijvoorbeeld. Daar willen ze op voorbereid zijn bij de start van het nieuwe jaar.

Bekijk alle
16-12-2022 | 19:02 ♥️♥️♥️
16-12-2022 | 18:22
16-12-2022 | 05:57 1 euro voor elk kitten wat dit jaar aandacht, zorg en liefde van mij heeft mogen ontvangen. Zowel lang als kort. En ook voor deze die helaas nooit hebben mogen opgroeien. En 1 euro voor wat misschien nog komen gaat want het jaar is nog niet om. Voor: Rakkertje, Roosje, Bodhi, Balou, Maartje Benny, Vince, Koentje, Muis, Mees Bing, Dobby, Luna, Elvis☆, Toby Kiko, Finn, Fay, Fien, Floor Abeltje☆, Akkie, Alex, April☆ Benny, Charlie, Dobby, Guus Giel, Gijs, Ginger, Yezzi Yetti, Yavi, Yovee☆, Yula☆ Yael☆, Yilco☆, Yedi☆