Fotoshoot

Stapelverliefd Fotografie
van totaal € 500 (15%)

Stapelverliefd Fotografie zorgt voor foto’s om verliefd op te worden. Je kent het vast wel; een prachtige foto van jouw huisdier, een trotse foto van jouw kinderen of een foto met jouw partner waardoor je glunderd bij het zien van de foto. Dat gevoel tijdens de fotoshoot en bij het zien van het resultaat is wat Stapelverliefd Fotografie wil bereiken!

Voor deze actie van Stichting Honden Zoekgroep verkoopt Stapelverliefd Fotografie fotoshoots. De opbrengt komt volledig ten goede aan het doel.

Ben je geïnteresseerd en wil je een fotoshoot plannen? Doneer dan 25 euro voor deze actie. Stel je gegevens beschikbaar voor de initiatiefnemer (dus niet anoniem) zodat de fotoshoot op een moment naar keuze kan worden ingepland wanneer beide partijen kunnen.

Te denken aan: een koppelshoot, een gezinsfotoshoot, een shoot met de huisdieren of iets anders in overleg.

 

Bekijk alle
29-11-2023 | 10:19 Ik ben zelf vrijwilliger bij HZN noord Nederland en vind het zeer dankbaar werk.. de blijheid als een hondje gevonden is.
28-11-2023 | 19:18 HZNN ligt me na aan het hart Alle vermiste/loslopende honden morten zo snel mogelijk weer veilig thuis komen.💞🍀
28-11-2023 | 14:29 Ben zelf vrijwilliger van HZNN en een leuke foto van mijn kinderen met onze hond staat nog op mijn wensenlijst