Katten Kerstpakket

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 600 (120%)

Alle pakketten zijn verkocht! Dank aan alle donateurs, we zullen per mail contact met je opnemen, check ook je spam map als je deze week nog niks van ons hebt ontvangen

!LET OP! 
Volledig anonieme stortingen zien wij als donatie, hiervoor kan geen pakket gereserveerd worden. Hetzelfde geldt voor donaties onder de €20,- ! 

Koop een leuk kerstpakket voor jouw kat en maak daarmee onze katten ook blij!

Wij hebben een geweldig katten kerstpakket kunnen samenstellen dankzij donaties van kattenliefhebbers die ons een warm hart toedragen. Er zitten handgemaakte speeltjes in, lekkere hapjes, smakelijke snacks en de doos zelf is uiteraard ook een cadeautje voor de meeste katten!

Koop dit leuke pakket en maak het een feestelijke kerst voor iedereen!

Een katten kerstpakket kost €20,- (+0,40 transactie kosten) en we hebben er maar 30 in totaal, 1 doos per persoon. Geef bij betaling je gegevens door zodat we kunnen afspreken wanneer je je pakket kunt komen afhalen bij onze opvang.

>>LET OP Als je Anoniem neerzet bij je email weten wij niet voor wie het pakket is en kunnen we je niet bereiken. Dan zullen we het moeten aanbieden aan een andere koper. We hebben echt maar 30 pakketten dus let op of er nog pakketten zijn voor je doneert, als je geld overmaakt en de pakketen zijn op, kunnen wij het helaas niet aan je terugstorten.<<

Alle pakketten zijn net even anders, maar bevatten een selectie van de donaties van hippesnuffelzakjes - kattenveertjes.nl - floddertjes_vilt - shootingplants - kattengoed - smiggiekitty - happydutchcats - 4catskattenspeciaalzaak - inaba_benelux - Jumper Osdorp - happycat.items -Willie, Bousy en Joris, - petsdelightamsterdam en Katten Café Kopjes.

Bekijk alle
04-12-2022 | 16:08 Kerstpakketten Actie en omdat SAZ het verdiend
04-12-2022 | 15:57 Leuke actie, we zetten hem onder de boom voor Baloo! Ik geloof dat ik de laatste ben, donatie doel is hiermee bereikt. Ik kon nergens zien of/hoeveel pakketten er nog waren dus ik hoop dat er nog eentje voor ons was :)
04-12-2022 | 15:17
04-12-2022 | 14:54
04-12-2022 | 14:48 Jullie zijn toppers.