Verloten tattoo van Cattt Studio's Daniël

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 400 (205%)

De getalenteerde tattoo artiest Daniël Nijveld is gek op katten en draagt ons werk een warm hart toe. Zijn tattoo studio heet heel toepasselijk 'Cattt Studio', als dat niet schreeuwt om een samenwerking!

Daarom mogen wij een tattoo van zijn hand, ter waarde van €400, weggeven. Hij maakt mooie gedetailleerde kattenportretten, maar je kunt (in overleg) uiteraard ook voor iets heel anders kiezen.

Hoe het werkt? We verloten een prachtige tattoo door Daniël (incl.ontwerp) en een lootje is €10,- (exclusief € 0,40 transactiekosten). Vergeet niet je persoonsgegevens in te vullen, zodat we bij winst contact kunnen opnemen! Je mag mee doen zo vaak je wilt. 

Wij zullen ons vakkundige kattenpanel uiteindelijk vragen om het winnende lootje te trekken!

Meer over Daniël en zijn werk vind je hier: danielnijveld.com

Actie loopt tot 21-12-22

Bekijk alle
21-12-2022 | 11:47
19-12-2022 | 20:00
14-12-2022 | 13:44
10-12-2022 | 16:21 Nadat onze lieve poes Nala van net 2 jaar in september is aangereden en het niet heeft overleefd. Zit ik heel vaak bij SAZ te kijken en willen wij binnenkort 1 adopteren bij jullie. Jullie doen geweldig werk en de cattoo actie lijkt me super want ik ben al weken aan het zoeken naar een tattoo artist die heel goed katten portretten kan tatoeëren en hoe leuk en toevallig is t als ik kans kan maken via hier en zeker ben dat het een geweldige tattoo wordt vn onze lieve Nala? Nooit geschoten is altijd mis.
08-12-2022 | 11:47
Bekijk alle

De laatste lootjes! 😸

23-12-2022 | 11:48 Gisteren was het dan eindelijk zover: de trekking van de winnaar voor de tattoo door Daniël Nijveld van Cattt Studio. Deze keer was kennel A aan de beurt en Freddie en Lina waren er als de kippen bij om de lootjes te inspecteren. Onze Freddie was besluitvaardig en koos meteen dit lootje, die hij maar met moeite los liet. Zie die tandafdrukken, hij is trots op zijn keuze!Gefeliciteerd Melanie, jij bent de winnaar van een prachtige cattoo door Daniël! We geven jouw gegevens aan hem door, dus houd je mailbox in te gaten. Dank aan iedereen die deze actie tot een groot succes heeft gemaakt! En uiteraard de meeste dank aan Daniël, die zijn werk heeft gedoneerd voor onze katten! ❤️ Zie de trekking op instagram of facebook
Lees meer