Kalender 2024

Susanna van Lent
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (0%)

Door omstandigheden lukt het mij dit jaar niet om een kalender samen te stellen.

Als vrijwilliger bij De Bonte Piet kan ik het natuurlijk niet laten om een actie op te zetten om onze fantastische Wildopvang te helpen.


Aangezien ik in mijn vrije tijd graag in de natuur ronddwaal met mijn fotocamera om de nek, is dat ook waar mijn actie om draait; foto's van de natuur.

De Bonte Piet is een wildopvang in Midwoud. Wij vangen diverse wilde, hulpbehoevende, inheemse dieren op. Hierbij kunt u denken aan diverse vogels, egels, roofvogels en inheemse zoogdieren zoals marterachtigen.

Deze dieren hebben speciale aandacht, medicijnen en voeding nodig. Onze opvang is volledig afhankelijk van donaties en schenkingen om dit te kunnen bewerkstelligen.

Daarnaast zouden wij niet kunnen opereren zonder de geweldige inzet van onze vele vrijwilligers.

Binnenkort is mijn vogelkalender 2024 beschikbaar. Een kalender in A4 formaat met iedere maand ėėn van mijn favoriete vogelfoto's. Door mij gefotografeerd in Nederland en sommigen zelfs bij De Bonte Piet.

Gewoon een donatie doen om het goede werk van De Bonte Piet te steunen? Dat mag natuurlijk altijd! ❤️

29-09-2023: op dit moment is de kalender nog in ontwikkeling. Zodra deze besteld kan worden zal dit op deze pagina worden vermeld en zal er een bestelformulier beschikbaar komen. Tot die tijd mag u natuurlijk altijd een donatie doen zonder bestelling.