S

Tweede kans, tweede leven

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

Nog te gaan

van totaal € 3.500 (116%)

Net als de dieren in ons asiel, verdient ook jouw lege diervoerzak een tweede kans en een tweede leven. Beter voor de planeet én voor onze dieren. Van deze lege (en onbeschadigde) honden-, katten-, konijnen-, en vogelvoerzakken hebben wij unieke handgemaakte boodschappentassen gemaakt. Van de opbrengst gaan wij ons dierenasiel verder uitbreiden en opknappen.

Wil jij ook een unieke boodschappentas bestellen?
Je kan de tas bestellen door een donatie van € 15 (dit is incl. € 5 verzendkosten) en aansluitend dit bestelformulier in te vullen. Belangrijk is wel dat jouw e-mail bij de donatie gelijk is aan de e-mail die je invult in het bestelformulier, zodat wij de donatie kunnen koppelen aan de bestelling. Wil je jouw tas liever ophalen in ons asiel (dit kan vanaf 2 oktober a.s.), dan kan dit door een donatie van € 10 en aansluitend op het bestelformulier aangeven dat je jouw bestelling komt ophalen.

De boodschappentassen hebben verschillende kleuren en formaten. Via het opmerkingenveld is het mogelijk om jouw persoonlijke voorkeur aan te geven. Waar mogelijk zullen wij hier rekening mee houden tijdens het inpakken en versturen van de bestelling. De getoonde afbeeldingen zijn slechts een selectie van de beschikbare tassen.

Vanaf 2 oktober a.s. worden alle bestellingen verstuurd.

Voor onze actie zoeken we nog steeds lege (en onbeschadigde) honden-, katten-, konijnen-, en vogelvoerzakken. Van plastic of kunststof (geen papier) van 5 kg of meer. Heb jij er één of meerdere thuis liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij een van onze inzamelpunten.

Hartelijk bedankt voor je bijdrage!

 

 

 

Bekijk alle
27-11-2023 | 16:25 Wat een geweldig enthousiast initiatief wat wij graag steunen als praktijk.
26-11-2023 | 10:19
26-11-2023 | 01:31 Super lieve mensen die alles doen voor de beesten...toppers ga zo door :-)
23-11-2023 | 18:00
20-11-2023 | 15:17