Meld jouw organisatie aan

Kom in actie en doe ook mee met The Christmas Challenge 2023! 

Een makkelijkere (én leukere) manier om in december extra geld te verdienen is er haast niet! 
Tussen 15 t/m 30 december 2023 verandert het station van Arkel compleet in een 'Christmas Station'. Een station waar iedereen welkom is, maar vooral waar we met elkaar actie gaan voeren voor dieren in nood. 


 

Zo doe je mee:

Stap 1
Meld jouw organisatie hier aan. 

Heeft jouw organisatie de vorige editie(s) meegedaan? Meld je dan aan met het e-mailadres en wachtwoord wat je toen hebt gebruikt (maak eventueel gebruik van de wachtwoord reset, mocht je je wachtwoord niet meer weten) en maak daarna een project aan.

Stap 2
Bedenk een leuke, ludieke uitdaging die je samen met jullie vrijwilligers/medewerkers kan doen. Je mag ook meerdere uitdagingen bedenken om zoveel mogelijk geld voor jouw organisatie op te halen. Natuurlijk mag je de actie(s) ook bij jullie lokaal uitvoeren, zolang iedere actie maar tussen 15 t/m 30 december bij Arkel Christmas Station wordt gepresenteerd. Dit kan door de actie in Arkel te laten eindigen maar je kunt ook op een ludieke manier een cheque met daarop het bedrag komen presenteren. Bedenk iets leuks, het kan niet gek genoeg! 

Stap 3
Vermeld jullie actie(s) op www.christmaschallenge.nl bij jouw organisatie zodat donateurs voor jouw leuke actie een donatie kunnen doen. 

Stap 4
Lees de toolkit met tips door om zoveel mogelijk donaties op te halen. Via jouw actiepagina kan je ook kant-en-klare berichtjes versturen zodat het nog makkelijker wordt om donateurs te werven.

Stap 5
Kom tussen 15 t/m 30 december op een zo ludiek mogelijke manier naar Arkel Christmas Station om het opgehaalde bedrag van jouw Christmas Challenge 'symbolisch' te overhandigen, want degene die zich het ludiekst komen presenteren maken kans op een extra bijdrage!

Oja, én voor de actie(s) van The Christmas Challenge wordt voor Erkend DierenLot Beneficianten automatisch de donatieverdubbelaar ingezet (tot een maximum van € 100,00 per gever, € 2.500,00 per organisatie en € 250.000,00 totaal). Op deze manier is een donatie ineens het dubbele waard! 

Dus meld je organisatie nu aan en ga aan de slag! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kimberley via arkelcs@dier.nu.