Meld jouw organisatie aan

Kom in actie en doe mee met The Christmas Challenge! Steeds meer organisaties melden zich en hun acties aan voor The Christmas Challenge. Doet jouw organisatie al mee?

Een makkelijkere (én leukere) manier om in december extra geld te verdienen is er haast niet! 
Tussen 13 en 23 december verandert het station van Arkel compleet in een 'Christmas Station'. Een station waar iedereen welkom is, maar vooral waar we met elkaar actie gaan voeren voor dieren in nood. 


 

Zo doe je mee:

Stap 1
Meld jouw organisatie hier aan. 

Heeft jouw organisatie de vorige editie(s) meegedaan? Meld je dan aan met het e-mailadres en wachtwoord wat je toen hebt gebruikt en maak daarna een project aan.

Stap 2
Bedenk een leuke, ludieke uitdaging die je samen met jullie vrijwilligers/medewerkers kan doen. Je mag ook meerdere uitdagingen bedenken om zoveel mogelijk geld voor jouw organisatie op te halen. Natuurlijk mag je de actie(s) ook bij jullie lokaal uitvoeren, zolang iedere actie maar tussen 13 en 23 december bij Arkel Christmas Station wordt gepresenteerd. Dit kan door de actie in Arkel te laten eindigen maar je kunt ook op een ludieke manier een cheque met daarop het bedrag komen presenteren. Bedenk iets leuks, het kan niet gek genoeg! Inspiratie nodig?

Stap 3
Vermeld jullie actie(s) op www.arkelchristmasstation.nl bij jouw organisatie zodat donateurs voor jouw leuke actie een donatie kunnen doen. 

Stap 4
Lees deze 9 tips om zoveel mogelijk donaties op te halen. Via jouw actiepagina kan je ook kant-en-klare berichtjes versturen zodat het nog makkelijker wordt om donateurs te werven.

Stap 5
Kom tussen 13 en 23 december op een zo ludiek mogelijke manier naar Arkel Christmas Station om het opgehaalde bedrag van jouw Christmas Challenge 'symbolisch' te overhandigen, want degene die zich het ludiekst komen presenteren maken kans op een extra bijdrage!

Oja, én voor de actie(s) van The Christmas Challenge wordt voor Erkend DierenLot Beneficianten automatisch de donatieverdubbelaar ingezet (tot een maximum van €2.500,00 per organisatie en €250.000,00 totaal). Op deze manier is een donatie ineens het dubbele waard! 

Dus meld je organisatie nu aan en ga aan de slag! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rachelle en Kimberley via arkelcs@dier.nu.

P.s. hoe eerder je begint, hoe meer geld je ophaalt!