Alpaca Rescue Nederland

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.500 (65%)

Steun Stichting Alpaca Rescue Nederland en spaar mee voor een alpaca bad!

Stichting Alpaca Rescue NEderland zet zich in voor de opvang en resocialisatie van verwaarloosde, zieke en mishandelde alpaca's in Nederland. Veel alpaca's die binnen komen bij de stichting kampen met heftige schurft infectie. Zeer besmettelijk voor andere alpaca's en, wanneer onbehandeld, dodelijk voor de alpaca die het heeft. 
Om de schurft goed te behandelen is het noodzakelijk de alpaca's in quarantaine te plaatsen en gedurende 8 tot 12 weken te behandelen met diverse medicatie, weerstand ondersteunend voedsel en supplementen. Daarnaast worden de alpaca's in die weken elke week gewassen met medicatie. Tot nu toe gebeurt dit bij de initiatiefnemers in huis, in bad of onder de douche. Zoals je kunt begrijpen niet erg makkelijk. Glad, badrand, glibberige vloer en zeker voor schuwe, schuchtere onsociale alpaca's of mishandelde dieren een hele opgave om ze in de badkamer, laat staan in bad te krijgen.

Dat moet veranderen!

Gun jij de alpaca's een alpaca bad? Speciaal op maat gemaakt. Een bijna drempelloze instap, snel vullend, water herbruikbaar, veilig en comfortabel. Zowel voor dier als mens.
Draag bij aan onze acties!

Zaterdag 18 december mini kerstmarkt van 14.00 tot 17.00 uur. Prelaatweg 69 Aagtekerke
Alpaca kerst cadeautjes kopen, op de foto met de alpaca's, voeren en aaien, fotobooth, diverse consumpties, kampvuurtje.

2e kerstdag, 26 december: Blauwe mutsenloop met alpaca's.
Een estafetteloop van over de duinen, het strand, door de dorpjes. (exacte locatie volgt) De alpaca's wisselen regelmatig, de begeleiders lopen het gehele parcours in Alpaca pak en blauwe kerstmuts! Jij kan tegen betaling een stukje mee wandelen, getooid in een blauwe kerstmuts.