Stichting Amsterdamse Zwerfkatten

Nog te gaan

van totaal € 2.500 (3%)

Ook dit jaar doen we weer mee met de Christmas Challenge van Dierenlot. Naarmate de kerstperiode nadert zullen er steeds meer verschillende tegenprestaties en acties online komen. De donaties worden door Stichting Dierenlot verdubbeld (met een maximum van €2.500) dus we gaan ons best doen dat bedrag ook daadwerkelijk te halen. Je hoeft niet te kiezen voor een tegenprestatie, je kunt ook gewoon een ander bedrag doneren zonder tegenprestatie. We beginnen alvast met een kleine actie als aftrap:

Voor €5 de voornaam van iemand waar je het even helemaal mee gehad hebt in een kattenbak geschreven

Zeker in Corona tijd heeft iedereen wel mensen waar hij of zij zich blauw aan ergert. De buren, een collega, je baas, de politici, verzin het maar... Blijf niet zitten met deze ergernis, maar vertaal het naar iets positiefs. Laat in ruil voor een donatie van €5 per (voor)naam deze door ons in een kattenbak zetten! We plaatsen regelmatig actuele foto's online met alle namen die donateurs aangedragen hebben. 

Bekijk alle

Kraskaartverlotingen

21-07-2021 | 08:58  Vanaf heden gaan we verlotingen via kraskaart organiseren. Iedere kraskaart heeft weer een andere prijs die we hier zullen communiceren. Hoe werkt het? Stichting Save A Stray heeft kraskaarten gemaakt met de namen van een deel van onze katten uit de afgelopen jaren. Je kunt een vakje kopen voor een bijdrage van €5. Kies bij de beloning voor de kraskaart verloting. De voornaam van de donateur wordt in dat aantal vakjes gezet en bij een volle kaart gaan we krassen. De kattennaam die in het krasvakje tevoorschijn komt is het winnende vakje.    De eerste verloting is voor €5 per vakje en de te winnen prijs zijn deze 2 leuke kattenschilderijtjes, gedoneerd door vrijwilligers Ans en Nicole.  
Lees meer