Stichting Dierenasiel Gorinchem

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Het dierenasiel herplaatst honden en katten die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven. In de meeste gevallen gaat het hierbij om de opvang van zwerfdieren. Stichting Dierenasiel Gorinchem vangt ook honden, katten, knaagdieren en vogels op, die niet meer gewenst zijn, de zogenaamde afstandsdieren. Voor hen geldt uiteraard dezelfde goede verzorging als voor zwerfdieren. Verder bieden wij hulp bij problemen met uw huisdier. Het geven van voorlichting is een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers van het dierenasiel. Regelmatig komen er gewonde en/of verwaarloosde dieren binnen. Alle dieren krijgen de nodige medische behandelingen die zij nodig hebben.

Om geld op te halen voor het asiel hebben wij een leuke actie bedacht: Jeruzalema challenge voor St. Dierenasiel Gorinchem

Jeruzalema staat voor verbondenheid. Dat is waar wij voor dansen. Dier en mens zijn verbonden met elkaar maar wat als er aan die verbinding een abrupt eind komt? Dan staan wij voor ze klaar. Help ons om dit voor onze dieren te blijven doen. Dans met ons mee en zoek je eigen sponsoren of ondersteun het asielteam. Klik hier voor een donatie of om je aan te sluiten bij ons team! 

Bekijk alle
29-12-2020 | 23:01
26-12-2020 | 09:47 Aan: Jeruzalema challenge voor St. Dierenasiel Gorinchem Heel leuk initiatief!
21-12-2020 | 20:38