Dierenopvang Koningen

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 3.500 (106%)

Jong of oud, mooi of lelijk, ieder dier heeft recht op een veilig en warm thuis. Dierenopvang Koningen bestaat deze maand 12,5 jaar en heeft veel ervaring in de opvang, verzorging en herplaatsing van honden en katten uit binnen- en buitenland. Voor deze (zwerf)dieren die om wat voor reden niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven, bieden wij een veilige omgeving en gaan wij op zoek naar een nieuw warm thuis.

De laatste jaren komen er steeds meer zwerfkatten en zwerfkittens in onze opvang binnen. Soms worden ze weer opgehaald door hun baasjes, maar veel vaker niet...  Wij geven ze alle zorg en dat is vaak hard nodig. Ze komen soms zo zwak, verwaarloosd, gewond of onder de vlooien en wormen binnen...Of zonder mama en nog zo klein dat wij heel dankbaar zijn voor onze lieve pleeggezinnen die dag en nacht voor deze kleintjes klaar staan. 

Met onze acties voor deze Christmas Challenge willen wij geld inzamelen om de zorg van al deze dieren ook volgend jaar zo goed mogelijk te kunnen doen. Er staat heel wat op ons verlanglijstje...  van kittenmelk voor de flessenkittens, speciaal voer voor zwakke darmen, vangkooien voor TNR acties, materiaal voor hondentraining tot couveuses voor de zieke kittens. 

Deze zorg geven, kunnen wij niet zonder jouw steun. Wil je ons helpen?

Doe een donatie of neem deel aan een van de acties. Dank je wel!

.

Bekijk alle
31-12-2021 | 09:58
31-12-2021 | 09:52 Aan: Flessen voor Flessen Het statiegeld van de laatste binnengebrachte flessen! Dank jullie wel ❤
31-12-2021 | 08:20 Jullie doen heel goed werk voor de beestjes
30-12-2021 | 23:38
30-12-2021 | 23:15 Super blij met mijn lieve hond Trippel die ik bij hun heb kunnen adopteren! Ze doen echt hun best om een goede match te vinden.