Dierenopvangcentrum Breda

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Bij het Dierenopvangcentrum Breda verzorgen we jaarlijks de opvang en (her)plaatsing van ongeveer 500 honden en 1100 katten, waarvan 400 kittens. Daarnaast vangen we jaarlijks ongeveer 1500 andere dieren, zoals konijnen, knaagdieren, reptielen, vogels en egels, tijdelijk op. Daarnaast hebben we een dierenambulance die 7 dagen in de week, 24 uur per dag rijdt voor gewonde en in nood verkerende dieren. We rukken ongeveer 3000 keer per jaar uit.

Om alle dieren veilig te kunnen vervoeren en de dieren die langdurig of tijdelijk bij ons verblijven van eten en een fijn plekje te kunnen voorzien, hebben we veel nodig. Voer, kattengrit, hooi, stro, dekens, speeltjes, carriers en ga zo maar door. In de drukke zomerperiode vliegt dit eruit en daarom willen we in de winterperiode orde op zaken stellen en zorgen dat we goed voorbereid drukke lente en zomerperiode ingaan. Helpt u ons mee?

Noodpotje voor medische zorg
Dierenopvangcentrum Breda krijgt steeds meer dieren binnen die medische zorg nodig hebben. Vaak gaat het om ingrijpende operaties die veel geld kosten, waarvoor we speciaal een noodpotje hebben. Dit potje moet nodig weer aangevuld worden, voor dieren zoals bijvoorbeeld kat Romy die in slechte staat werd gevonden met een halsband die niet alleen om haar nek, maar ook om een voorpoot zat. Of de zwaar verwaarloosde Milo die ernstige verwondingen en ontstekingen had aan meerdere tenen van één achterpoot, waardoor uiteindelijk amputatie van de hele poot noodzakelijk was.

Help ons tijdens The Christmas Challenge door zelf in actie te komen voor onze dierenhulporganisatie of doe een donatie op deze actiepagina.

Bekijk alle
30-12-2020 | 12:30
26-12-2020 | 16:53 Aan: Doneer 5 euro en maak kans op een tekening van jouw lievelingsdier! Het asiel doet zoveel goed voor de diertjes, ik doe mee voor mijn man. Hij wilt graag een tekening van onze hond Sam.
24-12-2020 | 18:48 Elk dier verdient een warm en liefdevol mandje
21-12-2020 | 09:47