Verjaardagskalender en de wandel challenge

20-10-2021 | 19:02

Binnen onze organisatie hebben we 2 extra challenges waar we erg trots op zijn.
De extra inzet van de mensen waarderen wij enorm. Alle donaties zijn van groot belang voor onze stichting en daarom is het ook meer dan welkom. 

Wandel Challenge:
Tjerkje zal haar best doen om voor 22-12-2021 minimaal 400 km gelopen te hebben. Alles wat ze hiermee ophaalt zal ten goede komen van onze organisatie. Op 19-10-2021 stond haar teller al op 55,49 km, dus wij hebben het volste vertrouwen in haar en weten zeker dat Tjerkje de 400 km zal redden. 
Mocht u of iemand die u kent Tjerkje willen steunen dan kan dat via deze link:
https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/tjerkje

Dank je wel Tjerkje!

Verjaardagskalender:
Al langere tijd was het voor ons als organisatie een "wens" om een verjaardagskalender te maken. Maar we besefte ons ook dat er door heel veel organisaties kalenders gemaakt worden. Dus we hebben goed nagedacht over wat onze kalender nu van andere zou moeten onderscheiden. 
We hebben hierop ons eigen team om foto's van hun dieren in te sturen en hebben daarvan maar liefst 3 verschillende soorten kunnen maken. 
Daarnaast hebben we in de kalender allemaal tips verwerkt hoe u kunt voorkomen dat uw dier ontsnapt. En mocht deze toch ontsnappen wat u kunt doen om uw dier snel weer veilig thuis te krijgen. Dit alles bij elkaar paste veel beter bij ons dan gewoon een kalender. 
We waren er al snel over uit dat we de kalender wilde introduceren tijdens de Christmas Challenge en dat hebben we vandaag gedaan. 
De kalenders zijn zonder jaartal waardoor u ze jaren kunt gebruiken. Ze zijn op A4 formaat en te verkrijgen in de varianten hond, kat of meerdere dieren. 
Voor € 12,50 heeft u één van deze kalenders. Mocht u hier interesse in hebben dan mag u het bedrag overmaken naar de onderstaande challenge link. Wij zullen u daarna een mail sturen en vragen welke u zou willen hebben. Tevens vragen we u om het adres waar wij het naar toe mogen verzenden. 
https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/verjaardagskalender

 

Wij zijn ontzettend trots en hopen dat we door deze extra challenges een leuk bedrag zullen ophalen. Hiermee kunnen wij nog meer vermiste dieren helpen.