Stg. Waar is onze Angel?

Nog te gaan

van totaal € 5.000 (56%)

365 dagen per jaar helpt onze organisatie geheel vrijwillig zoeken naar vermiste honden binnen Nederland. Omdat wij dit vrijwillig doen zijn wij uiteraard afhankelijk van donaties. Door deze donaties kunnen wij indien nodig nieuwe materialen aanschaffen om de honden snel en veilig thuis te krijgen. Deze materialen zijn niet goedkoop en daarom is het ontzettend belangrijk om een buffer op te bouwen, zodat we indien nodig dit kunnen kopen. Materialen die met regelmaat vervangen moeten worden zijn oa vangkooien en wild camera's. Ook willen we graag met de tijd warmtebeeld camera's, extra Missy Traps, schapennetten, No Glow wild camera's en nog veel meer aanschaffen. Dit soort dingen kunnen we alleen met hulp van jullie doen.

Bekijk alle
06-12-2021 | 21:51
05-12-2021 | 00:10
02-12-2021 | 21:05 Ik kan jullie nooit genoeg bedanken voor alle hulp bij het terug vinden van Newt!
01-12-2021 | 19:34 Aan: Verjaardagskalender Challenge
01-12-2021 | 08:39 Kiyaya was nog maar een paar dagen onder ons, toen zij uit mijn handen glipte. In paniek rende ze weg en is ze twee dagen blijven rennen en rennen en rennen..... Gelukkig bleef ze wel in de omgeving maar vangen was lastig. Mede dankzij "waar is onze angel" is zij weer terug in haar mandje thuis.
Bekijk alle

Verjaardagskalender en de wandel challenge

20-10-2021 | 19:02 Binnen onze organisatie hebben we 2 extra challenges waar we erg trots op zijn. De extra inzet van de mensen waarderen wij enorm. Alle donaties zijn van groot belang voor onze stichting en daarom is het ook meer dan welkom. Wandel Challenge:Tjerkje zal haar best doen om voor 22-12-2021 minimaal 400 km gelopen te hebben. Alles wat ze hiermee ophaalt zal ten goede komen van onze organisatie. Op 19-10-2021 stond haar teller al op 55,49 km, dus wij hebben het volste vertrouwen in haar en weten zeker dat Tjerkje de 400 km zal redden. Mocht u of iemand die u kent Tjerkje willen steunen dan kan dat via deze link:https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/tjerkjeDank je wel Tjerkje!Verjaardagskalender:Al langere tijd was het voor ons als organisatie een "wens" om een verjaardagskalender te maken. Maar we besefte ons ook dat er door heel veel organisaties kalenders gemaakt worden. Dus we hebben goed nagedacht over wat onze kalender nu van andere zou moeten onderscheiden. We hebben hierop ons eigen team om foto's van hun dieren in te sturen en hebben daarvan maar liefst 3 verschillende soorten kunnen maken. Daarnaast hebben we in de kalender allemaal tips verwerkt hoe u kunt voorkomen dat uw dier ontsnapt. En mocht deze toch ontsnappen wat u kunt doen om uw dier snel weer veilig thuis te krijgen. Dit alles bij elkaar paste veel beter bij ons dan gewoon een kalender. We waren er al snel over uit dat we de kalender wilde introduceren tijdens de Christmas Challenge en dat hebben we vandaag gedaan. De kalenders zijn zonder jaartal waardoor u ze jaren kunt gebruiken. Ze zijn op A4 formaat en te verkrijgen in de varianten hond, kat of meerdere dieren. Voor € 12,50 heeft u één van deze kalenders. Mocht u hier interesse in hebben dan mag u het bedrag overmaken naar de onderstaande challenge link. Wij zullen u daarna een mail sturen en vragen welke u zou willen hebben. Tevens vragen we u om het adres waar wij het naar toe mogen verzenden. https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/verjaardagskalender   Wij zijn ontzettend trots en hopen dat we door deze extra challenges een leuk bedrag zullen ophalen. Hiermee kunnen wij nog meer vermiste dieren helpen. 
Lees meer