Stg. hulp en ondersteuning Dier en Mens

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 2.500 (120%)

Helpen jullie ons met het realiseren van de verplichte ruimtes wat de wet dieren voorschrijft. Dit is de opvangruimte speelruimte quarantaine ruimte en isolatie ruimte en kraamkamer. De ruimtes zijn aanwezig maar ze moeten allemaal nog geisoleerd worden daarnaast verwarming en airco voor de winter en zomer. De vloeren moeten gelegd worden zodat ze beter te reinigen zijn ook moeten de plafonds en muren beplaat of betimmerd worden het is dus een grote klus wat ons financieel te veel geld gaat kosten, maar deze ruimtes zijn zo nodig voor onze opvangdieren .

We merken ontzettend dat er veel corona dieren binnen gebracht worden. Dit is voor ons in huis niet meer te realiseren vandaar dat we een blokhut met eigen kosten geplaatst hebben en wij onze grote schuur geven aan de dieren zodat ze voldoende ruimte hebben. Helaas bestaan de wanden van de blokhut uit hout en de schuur uit stenen . Dit is nu veel te koud en in de zomer te warm. Wij vangen dus honden katten en zelfs schildpadden op. Deze zijn afgestaan om welke reden dan ook of als vondeling binnen gebracht. Op dit moment worden er veel afgestaan omdat de eigenaren weer moeten werken of dat ze slecht alleen kunnen zijn omdat men vorig jaar thuis werkte.

We proberen op verschillende manieren geld binnen te halen bv. door het verkopen van handgemaakte honden en of kattenmanden. We hebben deze maand alle honden en of katten voorzien van een chip voor slecht 12,50. We verkopen kerstballen met naam van hun dier .verkoop van gevulde kerstballen met snacks voor hond en of kat. Verkoop van een kerstsok gevuld met lekkers voor uw huisdier en nog veel meer. We kunnen ook namen enz. bedrukken op jassen tassen niets is ons te gek zolang we de opvangers en de dieren waar het baasje de dierenarts rekening of voer niet kunnen betalen wij ze kunnen helpen.

Bekijk alle
29-12-2021 | 10:18
26-12-2021 | 20:14
24-12-2021 | 19:26
24-12-2021 | 00:37
23-12-2021 | 22:39 Dieren gaan me aan het hart!