Stichting Hanna

van totaal € 5.000 (1%)

Kadootjes voor onder de kerstboom

Bij Stichting Hanna lopen heel wat hongerige dieren rond! Katten, honden, schapen, paarden, konijnen, kippen en cavia's. Helpen jullie mee om voor alle dieren een kadootje onder de kerstboom te plaatsen?

Een groot gedeelte van onze kwetsbare groep oudere katten krijgt preventief dieetvoeding, maken jullie bijvoorbeeld Pooky blij met nier- en blaasdieetvoer?
Laat Lady Brussel, Willeke, Rambo en de andere konijnen smullen van hooi en kruidensnacks.
En trakteer Red, Ziggy, Emma en Donna op heerlijke hondenkoekjes! Ook onze paarden, schapen, kippen en cavia’s lusten wel wat lekkers!

Dierentehuis de Achtste Hemel is het laatste rusthuis voor kansloze dieren van allerlei soorten, die geen plekje meer kunnen vinden in de maatschappij. We zijn gespecialiseerd in de opvang van senioren en patiënten. 

Gemiddeld wonen er 55 dieren bij ons! Ze worden met veel liefde en alle (medische) zorg omringd en krijgen de beste biologische voeding. Je kunt je voorstellen dat we met zo’n 55 dieren iedere maand een flink bedrag kwijt zijn aan voeding, dus jullie hulp is ontzettend welkom. 

Kijk voor meer informatie over Stichting Hanna op http://www.stichtinghanna.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/dierentehuisdeachtstehemel/

Bekijk alle
25-10-2020 | 14:37 Alle dieren hebben zo'n ontzettend mooi leven bij Hanna in de 8e Hemel, daar help ik graag aan mee!
25-10-2020 | 13:22 omdat de diertjes bij Hanna een heel fijn leven hebben en ze alle hulp welkom is