Stichting Hanna

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Kadootjes voor onder de kerstboom

Bij Stichting Hanna lopen heel wat hongerige dieren rond! Katten, honden, schapen, paarden, konijnen, kippen en cavia's. Helpen jullie mee om voor alle dieren een kadootje onder de kerstboom te plaatsen?

Een groot gedeelte van onze kwetsbare groep oudere katten krijgt preventief dieetvoeding, maken jullie bijvoorbeeld Pooky en Teuntje blij met nier- en blaasdieetvoer?
Laat Lady Brussel, Willeke, Rambo en de andere konijnen smullen van hooi en kruidensnacks.
En trakteer Red, Ziggy, Emma en Donna op heerlijke hondenkoekjes! Ook onze paarden, schapen, kippen en cavia’s lusten wel wat lekkers!

Dierentehuis de Achtste Hemel is het laatste rusthuis voor kansloze dieren van allerlei soorten, die geen plekje meer kunnen vinden in de maatschappij. We zijn gespecialiseerd in de opvang van senioren en patiënten. 

Gemiddeld wonen er 55 dieren bij ons! Ze worden met veel liefde en alle (medische) zorg omringd en krijgen de beste biologische voeding. Je kunt je voorstellen dat we met zo’n 55 dieren iedere maand een flink bedrag kwijt zijn aan voeding, dus jullie hulp is ontzettend welkom. 

Kijk voor meer informatie over Stichting Hanna op http://www.stichtinghanna.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/dierentehuisdeachtstehemel/

Bekijk alle
27-12-2020 | 14:11 Wij hebben dit met alle liefde voor Han en de dieren gedaan. En wij zullen nooit vergeten wat zij voor ons heeft gedaan. Moge God haar rijkelijk zegenen , namens het zonnetje in huis Lapje🐱 , Sisera & Joan💖.
26-12-2020 | 15:23 ❤️
26-12-2020 | 14:30
26-12-2020 | 13:01
25-12-2020 | 13:01 Hanna en haar vrijwilligers doen zo ontzettend veel goeds voor de dieren dat ik vind dat ze wat extra's verdienen! Fijne Feestdagen