Moon’s Yorkshire Terriër Stichting

van totaal € 2.500 (11%)

Onze stichting vangt zieke en oudere honden op,die een beperking hebben.Er zijn altijd veel dierenarts rekeningen,omdat het nogal eens voorkomt,dat er een chronische aandoening is of dat van een hondje een pootje geamputeerd moet worden.Dat zijn maar 2 voorbeelden van aandoeningen van onze hondjes.Het beperkt zich niet meer tot de Yorkshire Terriër,maar alle rassen zijn welkom.Maar ook de 18 hondjes,die permanent in de opvang verblijven,daarvan zijn de medische kosten een flink bedrag per maand.Vergeet ook niet het aangepaste voer,mandjes,kussens,dekentjes enzovoort.

U kunt ons volgen op Social Media www.stichting yorkies.nl Webpagina Moon’s Yorkshire Terriër Stichting Facebook Instagram moon_yorkshireterriërstichting

Wij zijn al 19 jaar gespecialiseerd in special need honden.Wij begonnen met de Yorkies,maar inmiddels is elk hondje welkom,die door ziekte of ouderdom wordt afgestaan dus elk ras.Ook vanuit heel Europa.Wij doen aan herplaatsing,maar de zieke honden blijven permanent in onze opvang.Én blijven daar tot ze komen te overlijden. Elke hond,die binnenkomt,wordt helemaal onderzocht.Bloedonderzoek,echo’s van buik en hart.Ze worden compleet gevaccineerd,Kc Rabiës grote cocktail en herhaling.Daarnaast alles wat een arts constateert wordt ook behandeld.Van oogoperatie tot knie operatie,hydrotherapie enzovoorts. Ook de rekeningen en saldo’s worden op onze pagina in een album geplaatst,waar donateurs inzage in hebben als zij zich daarvoor aanmelden. Saldo wordt ook door middel van foto geplaatst.

Wij werken bij herplaatsing met huisbezoek intake.Senioren onder ons zijn meer dan welkom om een hondje te adopteren en zullen ook enige voorrang krijgen.Wij zullen altijd als vangnet dienen.We helpen iedereen met advies.Geven informatie lessen op scholen. Gedragstherapie en Photonic therapie horen ook bij de behandelingen van het hondje.Deze dienst verlenen wij ook om geld te genereren. Wij zijn heel blij,dat wij deze digitale bus van de Stichting Dierenlot mogen aanmaken,omdat elke donatie door hun verdubbeld wordt en het geld voor onze stichting dubbel en dwars nodig is. Dus lieve mensen,doneert U alstublieft in onze bus,elke Euro wordt verdubbeld en we hebben het zo nodig om de hondjes,die op ons pad komen te kunnen helpen en/of opvangen en willen daar nog heel lang mee doorgaan.Misschien kunnen er leuke acties worden opgezet om behalve door een storting in de bus,graag uiteraard,door zo’n actie ook geld binnenkomt,lege flessen inzamelen bijvoorbeeld,ook nog goed voor het milieu,dus twee vliegen in één klap dan. Lieve mensen,gulle donateurs,wij hopen op jullie te kunnen rekenen. Heel veel pootjes van alle hondjes.

Bekijk alle
30-11-2021 | 10:03
28-11-2021 | 18:42 De stichting en vrijwilligers doen zulk mooi werk maar hebben onze financiële steun OOK nodig
27-11-2021 | 21:38 Gedoneerd door M.van der Zwaluw,die niet aan internet bankieren doet (dus cash van hem gekregen om te doneren)en heel veel lof voor het werk van de stichting van Moon heeft.
27-11-2021 | 16:03 Omdat ik Moon een toppertje vind! Topvrouw! ❤️
27-11-2021 | 12:54