Stichting Opvang Noach

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Houd afstand maar blijf betrokken!

Lieve mensen,

Ik loop al dagen te mijmeren over de Christmas Challenge van DierenLot. Hoe kunnen we voor onze opvang zo aan het eind van het jaar nog wat nodige extra centen generen en er ook nog een extra goed gevoel aan verbinden. 

Denk het gevonden te hebben, aangezien diverse braderieën, benefietconcerten enz. niet door konden gaan lopen goede doelen veel inkomsten mis. Opvang Noach ook. Ook konden we geen gezellige middagen voor ouderen organiseren.

Daarom dit idee: Voor elke € 2,50 die men o.v.v. WIN WIN stort op reknr. NL04 RBRB 0983 1972 96 t.n.v. Opvang Noach zorgen wij dat een eenzame oudere bijvoorbeeld in een verpleeg of verzorgingstehuis een mooie ansichtkaart met dieren krijgt van Opvang Noach. € 2,50 = 1 krt. € 10,00 = 4 krt. Dus een echte WIN WIN situatie.

Extra inkomsten voor de dieren en wat aandacht voor de eenzame mens. Doe mee en zorg met plezier zo voor mens en dier! 

Wil je geen kaart versturen maar alleen een donatie overmaken? Dat mag natuurlijk ook. Doe een donatie op deze actiepagina en help ons mee.

 

Inmiddels hebben de bewoners van verzorging en verpleeghuizen in Zelhem, Hengelo, Gaanderen en Hummelo naast nog wat andere allemaal al een kaartje gehad.

Reacties waren o.a. zo attent, wat lief, goed bezig, mooie kaart.

Maar we zijn er nog lang niet, dus doe mee voor mens en dier !

Vandaag 19 -11 zijn er al in totaal ruim 750 kaarten bezorgd bij verzorgingstehuizen in oa Silvolde en Terborg.

Inmiddels zijn er ruim 1000 kaarten bezorgd bij ouderen en diverse zorglocaties in de omgeving.

Dus we hebben al veel mensen blij gemaakt samen.

Hartelijk dank voor uw deelname.

Tot eind december kunt u nog mee doen aan deze actie, dan brengen Toon en Shakib de cheque naar Dierenlot die het dan met een bedrag van max. 2500 euro verdubbelt, wat een mooie opbrengst voor de dieren oplevert.

Maar ook na deze periode blijft uw steun van harte welkom en ook zeer nodig.

Zonder uw hulp kunnen wij de ongeveer 4000 dieren per jaar niet helpen, nu maar ook in de toekomst. Zoals u waarschijnlijk wel weet doen we alle op geheel vrijwillige basis en werken we hard aan 't opvangcentrum zodat nu maar ook in de toekomst er altijd een plek zal zijn waar de inheemse wilde dieren terecht kunnen voor hulp.

Samen voor elk dier !!!

 

 

Bekijk alle
28-12-2020 | 09:59 Succes , van Veghel en Molenaar.
27-12-2020 | 20:37
13-12-2020 | 16:32 Wij doen zeker mee aan de decemberactie fam. Lasonder en mevr. Kroon.
08-12-2020 | 10:04 Alle dieren verdienen hulp, keep up the good work, win - win, mevr.. Anten, dhr. Kaspersen, fam. te Winkel, fam. Achten.
06-12-2020 | 15:10 Graag doneren wij voor Petra en Toon omdat zij geweldig werk verrichten met grote liefde en enorme inzet, dag en nacht. Lieve groeten van Edwin en Jessica Munsterman