Stg. Zorg voor Egels

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.500 (67%)

Stg. Zorg voor Egels heeft als doel alle binnengebrachte binnengebrachte egels te verzorgen en medische hulp te bieden tot zij weer gezond terug de natuur in kunnen. Dit brengt best veel kosten met zich mee en hier krijgen we helaas geen overheidssubsidie voor. We zijn dan ook blij dat we dit jaar weer mee mogen doen met de Christmas Challenge van Dierenlot, waarbij zij onze inkomsten en donaties gaan verdubbelen. Deze inkomsten en donaties krijgen we alleen met jou hulp. Vertel iedereen die je kent over onze stichting en deel ons berichtje op social media! Wij en de egels zijn je er dankbaar voor. Verder hopen we dat er veel lege flessen en giften gedoneerd gaan worden.

En................. DIT JAAR HEBBEN WE EEN BIJZONDERE ACTIE. Fotograaf Ellen Reus, gespecialiseerd in o.a. dierenfotografie (www.wolves-fotografie.nl) en bekend als gast jurylid van Het Perfecte Plaatje met haar high speed foto's, heeft voor ons helemaal GRATIS de mooiste foto's van egels geschoten. Het zijn werkelijk unieke plaatjes geworden. Met die foto's hebben wij een verjaardag kalender gemaakt.

Deze kalender is te koop voor 10 euro. Maak gebruik van de donatieknop om 10 euro of meer over te maken.
Wel graag een mailtje sturen naar zorgvooregels@gmail.com of laat een berichtje achter op onze facebook pagina. Dan weten wij aan wie wij een kalender kunnen overhandigen.

Natuurlijk tellen zij mee voor de verdubbelaar. Alvast bedankt !!!!

Bekijk alle
30-12-2021 | 13:46
28-12-2021 | 17:12
28-12-2021 | 09:52
25-12-2021 | 20:43 Lieve Egelopvang, Ik had nog niet eerder van jullie gehoord maar egels gaan me aan het hart en omdat het slecht met de egel gaat helpen alle beetjes. Bij deze! Vrolijk kerstfeest
23-12-2021 | 22:48