Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Nog te gaan

Normal 5a312a39cbd75ef326cd30ee730205931a288534
van totaal € 500 (6%)

DOE MEE met onze ludieke foto-mozaïek actie en doneer aan ons goede doel. Help ons helpen!

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn biedt 24/7 acute medische noodhulp aan ernstig zieke of gewonde huisdieren van eigenaren die zelf in minima situatie verkeren. 

Upload via onderstaande link een leuke foto van jouw geliefde hond of kat. Let op: op de ingestuurde foto('s) mogen  geen mensen staan. Het mozaïek zal in januari worden getoond op onze website www.huisdierenwelzijn.nl en op onze Facebookpagina. Het getoonde mozaïek is een voorbeeld, maar kan alleen tot stand komen met geuploade huisdierenfoto's. Deel onze crowdfunding via jouw sociale media en vraag je vrienden om ook deel te nemen.

Je hoeft niet per se te doneren om deel te kunnen nemen aan onze foto-actie. Jouw foto van je hond of kat is natuurlijk net zo welkom!

Link: https://www.moz-art.nl/fotomozaiek/gast/laatzenietindekoustaan

Met het unieke mozaïek bedanken wij onze donateurs. Doneren kan via deze KERST-crowdfunding (vanaf Euro 5), of stuur ons een TIKKIE (vanaf Euro 1). Onze QR-code staat onderaan de pagina. Wij verloten onder onze donateurs eind januari een canvas van de definitieve foto èn onder onze FB vrienden een tweetal prachtige foto's van het gecreëerde beeld. 

Wat doet Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn: Dierenartsen kunnen de stichting klokje rond bereiken voor een minima huisdier in acute medische nood. De stichting steunt op jaarbasis veel minima huisdieren in ernstige medische nood (levensbedreigend), maar wil in 2020 nog meer dieren in acute nood kunnen helpen. De stichting is een ANBI en CBF Erkend Goed doel. Het bestuur en de vrijwilligers doen hun werk onbezoldigd.

Wens voor 2020: In het nieuwe jaar 2020 willen we proberen naast acute medische steun extra geld bijeen te krijgen voor steun aan urgente situaties waar de eigenaar met het huisdier acuut op straat komt te staan. Maar ook door bijvoorbeeld acute opname in een ziekenhuis of instelling. Denk aan ouderen die plots ziek zijn en niet willen worden opgenomen omdat ze bang zijn dat het huisdier niet de juiste zorg krijgt. Met steun van donateurs kunnen we een  aanzet geven aan een nieuw en voor de stichting aanvullend project 'Laat ze niet in de kou staan'. 

Wil je zelf een actie starten voor ons goede doel? Dat kan ook! Op de website van DierenLot vind je een paar goede tips.

Bekijk alle
06-12-2019 | 19:27 Een aantal jaar terug hebben jullie de aussie joya van mijn ouders zo goed geholpen.
28-11-2019 | 04:57 Als het een poosje minder gaat op financieel gebied, is het pijnlijk je dier niet de benodigde zorg te geven. Dit kan helpen.
25-11-2019 | 12:18 Omdat ik het prachtig vindt en achter dit goede doel sta.