Stichting Dieren Steun

Organisatie is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 1.200 (100%)

Stichting Dieren Steun helpt dieren in nood. Op allerlei manieren.
De vrijwilligers delen voer en dierbenodigdheden uit onder diereigenaren die in geldnood terecht zijn gekomen. Daarnaast wordt advies gegeven over verzorging van en problemen bij dieren, en zonodig doorverwezen naar de juiste specialisten.
Stichting Dieren Steun houdt met regelmaat castratie- en sterilisatie-acties. Diereigenaren met financiële nood kunnen ondersteuning krijgen bij medische behandelingen, castratie, chip en verzorging. Voorwaarde is dat er geen dieren meer bijkomen. Zo wil de stichting tegengaan dat mensen te veel dieren hebben voor hun budget.
Stichting Dieren Steun pakt problemen bij de kern aan: voorkomen is beter dan genezen. Goede voorlichting is goud waard voor een dierenleven.

Bekijk alle
30-12-2019 | 17:21 Aan: Het SDS Kerst-verkoopteam Dank voor alle hulp en het vele goede werk.
30-12-2019 | 16:45
24-12-2019 | 18:07 Aan: Kerstpakketten voor minima-huisdieren Opbrengst potje Pizzeria Costa d'Oro
24-12-2019 | 14:23 Aan: Het SDS Kerst-verkoopteam
Bekijk alle

We gaan los! Alles voor de dieren :-)

22-11-2019 | 18:31 Stichting Dieren Steun heeft een financieel zwaar jaar achter de rug. Er kwamen meer dierenartskosten dan gepland, ook blijven er meer aanmeldingen van minima binnenkomen voor hulp bij hun huisdieren. Omdat het werk van Stichting Dieren Steun zo belangrijk is, en erg hard nodig, blijkt, willen we de laatste weken van 2019 positief afsluiten en nog een geweldige inzamelingsknaller binnenslepen. We hebben al een mooi aantal donaties binnen. Al het ingezamelde geld gaat naar hulp aan dieren. Er worden geen salarissen betaald, en geen duur pand gehuurd, geen onnodige kosten gemaakt. Elke cent is voor de dieren. Maar alleen redden we het niet. We hebben hulp van en samenwerking met andere dierenliefhebbers nodig! Ga zelf ook aan de slag en start ook hier een eigen inzamelingsactie voor Stichting Dieren Steun. Het lijkt in het begin misschien eng en moeilijk, maar alles wijst zichzelf. En het kost jou niets, alleen een klein beetje vrije tijd en inspanning. Al haal je maar 5 euro binnen, dat is voor de dieren in nood toch weer van waarde. We hebben nog een paar weken... (spannend!)
Lees meer