Stichting Poezenbende

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Stichting Poezenbende zet zich in voor zwerfkatten en kittens. Voornamelijk in en rondom de gemeente Veldhoven. Zwerfkatjes worden voorzien van medische zorg en gecastreerd/ gesteriliseerd. Waar mogelijk gesocialiseerd via gastgezinnen in huiselijke kring en eventueel herplaatst. Ook vangt de stichting permanent "kansloze" katjes op, katjes die erg schuw zijn, chronisch ziek, of katten en kittens die extra zorg behoeven.

 

Winterse verjaardagsduik

Stichting Poezenbende gaat op 15 November het koude water trotseren en een frisse duik nemen. Dit alles om gesponsord te worden en hopelijk een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de zwerfkatjes die het zo nodig hebben.

15 November is toevallig ook de verjaardag van de oprichtster van Stichting Poezenbende. En ipv een verjaardagskado hoopt Nathalie op een mooi bedrag voor de stichting want het is een heel zwaar jaar geweest, en daarom ontzettend welkom! ♡

............................................................................

Update; helaas wegens de verscherpte maatregelen omtrent Corona kan onze winterduik niet doorgaan. Maar we hebben een heel leuk alternatief bedacht en gaan onze sponsors niet teleurstellen. We gaan nog steeds het koude water trotseren, maar dan anders..

Nieuwsgierig; houdt onze Facebookpagina in de gaten op 15 November. 

 

Uw financiële steuntje in de rug is nog steeds heel erg welkom.

 

Bekijk alle
11-12-2020 | 15:18 Aan: De Poezenbende bikkels
11-12-2020 | 15:10 Aan: De Poezenbende bikkels
11-12-2020 | 15:06 Aan: De Poezenbende bikkels
11-12-2020 | 14:27 Aan: De Poezenbende bikkels
11-12-2020 | 14:25 Aan: De Poezenbende bikkels