Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 10.000 (25%)

VERDIEN JE LINTJE! Kom in actie tegen kanker bij huisdieren. Kanker is doodsoorszaak nummer één!

Kom samen met ons in actie tegen kanker bij huisdieren!

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn zet zich samen met Hill's in om aandacht te vragen voor kanker bij huisdieren. #Kankerbijhuisdieren komt helaas veel voor (1 op de 3 dieren krijgt ermee te maken!). Kanker bij hond en kat is momenteel doodsoorzaak nummer één. Gelukkig kan in een groot aantal gevallen kanker genezen worden of kan met behandeling nog een acceptabele levensverlenging bereikt worden.

Een vroege diagnose is cruciaal voor kankerpatiënten. De stichting wil daarom meer aandacht voor preventieve zorg en basisonderzoeken naar kanker (denk aan: bloedonderzoeken / biopten of puncties / echo en röntgen etc.) om ernstige ziekten zoals kanker eerder op te kunnen sporen en zo de kans op een lang en gezond leven te vergroten.

November is de maand waarin Stichting Bevordering #Huisdierenwelzijn samen met Hill’s aandacht vraagt voor kanker bij huisdieren. Gedurende de maand november zamelen we geld in om basisonderzoeken naar kanker mogelijk te maken voor huisdieren in minima huishoudens en deze huisdieren een eerlijke kans te geven in de strijd tegen kanker. De ontvangen donaties komen volledig ten goede aan meer preventieve zorg en de onderzoeken naar kanker.

Met de Christmas Challenge verdubbelaar van DierenLot kunnen we nog meer doen! Wij gaan door met helpen, maar dat kan niet zonder donateurs.

Wil je een eigen actie starten of meer weten over de landelijke `campagne in de maand november? Neem contact op met Lilianne van Doorne, bestuurder Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, email info@huisdierenwelzijn.nl

VERDIEN JE LINTJE! 

DEEL ONS BERICHT VIA JOUW SOCIAL MEDIA KANALEN. SAMEN STERK!

#kankerbijdieren #huisdierenwelzijn #petcancerawareness #christmaschallenge