Wildopvang De Bonte Piet

van totaal € 2.500 (7%)

Wildopvang De Bonte Piet heeft als doel om wilde inheemse beschermde dieren die op wat voor een manier dan ook in de problemen zijn gekomen op te vangen en te verzorgen. U moet hierbij denken aan verkeersslachtoffers, jonge dieren die door de ouders verlaten zijn, zieke dieren, botulisme slachtoffers etc. Onder deze dieren bevinden zich ook zeldzame exemplaren en dieren die op de rode lijst staan. De dieren worden bij binnenkomst onderzocht en eventueel met medicijnen behandeld. Dit alles wordt gedaan door een geweldige groep vrijwilligers die iedere dag weer paraat staat. Het mooiste is wanneer het dier sterk genoeg is om te worden uitgezet en terug de natuur in kan.te verzorgen en te revalideren. Door het verdwijnen van collega opvangcentra krijgt De Bonte Piet te maken met een groter wordend werkgebied en een stijgend aantal hulpbehoevende dieren.

Om De Bonte Piet te steunen gaan onze vrijwilligers actief en creatief aan de slag. Helpt u ons om een prachtig eindbedrag neer te zetten?

Bekijk alle
05-09-2023 | 17:28 Aan: Statiegeld blikjes
03-09-2023 | 00:59 Aan: Statiegeld blikjes Donatie van een CPR Tatasteel collega die zelf graag anoniem wilde blijven maar wel iets extra wilde bijdragen
03-09-2023 | 00:58 Aan: Statiegeld blikjes Actie lege blikjes CPR Tatasyeel
03-09-2023 | 00:56 Aan: Statiegeld blikjes