Dierenambulance Vianen e.o.

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.500 (86%)

We zijn de dierenambulance voor de gemeenten Culemborg, Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam, Vianen en Zederik. We staan 7 dagen in de week voor de dieren klaar. Dit doen wij met een groot team van onbetaalde vrijwilligers.

De medewerkers zijn goed getraind voor het dierenambulancewerk. We geven eigen interne praktijk trainingen voor nieuwe medewerkers. Maar ook opfriscursussen voor de meer ervaren collega’s vinden regelmatig plaats. Daarnaast maken we ook gebruik van externe cursuscentra.

Vaak komt men in contact met de vrijwilligers aan de telefoon (centralisten) en op de ambulances (chauffeurs en bijrijders). Maar achter de schermen zijn veel meer vrijwilligers actief.

Zo hebben we een eigen technische dienst voor onderhoud aan alles wat in, op of aan de ambulances zit. Onze public relations groep zorgt voor drukwerk (huisstijl), website, social media (Facebook) en presentaties op scholen en aanwezigheid op open dagen. We hebben eigen (mobiele) telefonie expertise in huis, en ook een ICT’er voor de techniek achter internet applicaties.

En dan nog de mensen die de bedrijfskleding verzorgen, personeelszaken, boekhouding, secretariaat, enz. onder hun hoede hebben en het dagelijks bestuur voor hun rekening nemen. Er komt dus heel wat bij kijken om de continuïteit in dienstverlening te waarborgen.

Bekijk alle
02-01-2023 | 09:57 doorbetaling individuele acties In totaal is er 17200 euro opgehaald
20-12-2022 | 19:30 De dierenambulances zijn onmisbaar!
20-12-2022 | 14:27 Een kleine bijdrage voor jullie geweldige werk en de liefde voor dieren!
14-12-2022 | 10:26
09-12-2022 | 18:03 Aan: Dierenambulance Vianen Ik doneer altijd alleen voor dieren. Men vraagt altijd geld voor mensen. Dieren worden vaak vergeten. Ik doe alles voor de dieren. Alsjeblieft doneer ook. Is zo belangrijk.