Moon’s Yorkshire Terriërs Stichting

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (87%)

Iets meer dan 11 jaar geleden is de Stichting Moon’s Yorkshire Terriërs Stichting opgericht en Moon heeft sindsdien al meer dan 2000 hondjes geholpen met behulp van opvang gezinnen en andere vrijwilligers. De hondjes, die voornamelijk oud en ziek zijn of een beperking hebben, komen uit Nederland of België van particulieren of wij worden benaderd door een asiel.

Zij worden na zorgvuldige screening herplaatst of blijven permanent in de opvang. Alle hondjes, die om één of andere reden weg moeten😔 en bij Moon binnenkomen worden medisch nagekeken, compleet gevaccineerd inclusief kennelhoest, rabiës, grote cocktail en herhaling. Alle aandoeningen,die de dierenartsen constateren laten wij behandelen, van operatie aan de knie tot ringen om een luchtpijp. In de loop van de jaren hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met De Graafschap kliniek, De Rijdende Dierendokter, SDU kliniek, De Wagenrenk en Gooiland.

Inmiddels heeft Moon zelf 25 hondjes in huis lopen, die allemaal iets mankeren, waardoor ze ook haar handen vol heeft aan de verzorging van deze hondjes😍💪🏼. Verder zijn er hondjes bij de opvang gezinnen en er wonen er daar ook een aantal permanent. Er wordt ook vaak bemiddeld voor herplaatsing en dat lukt ook, al duurt het soms iets langer, zeker als er 2 hondjes bij elkaar moeten blijven. Verder komen er bij 1 opvanggezin hondjes uit Roemenië, die na medische controle allemaal met succes worden herplaatst.

De stichting bestaat van giften en donaties.Wij doen mee met de Christmas Challenge Actie/Bus, omdat er heel veel dierenarts kosten zijn, veel hondjes speciaal duur dieetvoer moeten eten en er voor van alles geld nodig is. Wij hopen daarom dat heel veel mensen zullen doneren. Per persoon wordt zijn of haar gift door de Stichting Dierenlot tot € 100,00 verdubbeld (in meerdere keren tot €100,00 mag ook), dus dat telt lekker aan.
Ieder bedrag is welkom, klein of groot. Iedere euro is er één, in dit geval totaal twee❤️

Dit jaar gaat een vrijwilliger op ludieke wijze de zelf gemaakte cheque met het opgehaalde bedrag tot die dag tussen 15 en 30 December in Arkel aanbieden, anders wordt niet verdubbeld. Na deze aanbieding loopt de actie uiteraard nog gewoon door tot en met 31 december 12:00 uur. Ook komen er diverse acties die binnenkort aan deze bus gelinkt zullen gaan worden zoals onder andere kerstgerelateerde artikelen die in onze Dog Store verkocht worden, met een kraam op de kerstmarkt staan op 9 december in Zeddam, een kerstloting, statiegeldflessen en blikjes inzamelen.

Lieve mensen,wij hopen dat U allemaal wilt doneren en straks wilt kopen, het is zo nodig en voor een hééééél goed doel‼️🍀🍀🐾🐾🐾🐾.

Voor een goede impressie van het werk wat wij doen, kunt u onze website ook eens bekijken, www.stichtingyorkies.nl

Veel liefs van Moon, de (Foster)hondjes en alle vrijwilligers🥰🥰🐾🐾.

Bekijk alle
09-12-2023 | 19:06 Aan: Moon's Fans aan het handwerken en verkopen!
09-12-2023 | 19:03 Aan: Moon's Fans aan het handwerken en verkopen!
09-12-2023 | 15:44 Aan: Moon's Fans aan het handwerken en verkopen!
09-12-2023 | 12:44 Aan: Moon's Fans aan het handwerken en verkopen!
09-12-2023 | 10:51 Aan: Moon's Fans aan het handwerken en verkopen!