St. Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven (ROZE)

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (12%)

St. ROZE geeft zwerfdieren een goede start in 2023!!

Stichting Roze is hét opvangcentrum voor zwerfdieren in Zuid oost Brababnt voor de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son & Breugel, Veldhoven en Waalre.

Ieder jaar komen dieren binnen die acute medische hulp nodig hebben, bijvoorbeeld na een aanrijding, bij verwonding, ziekte of extreme verwaarlozing. Wij kunnen niet inschatten en plannen wanneer de dieren onze hulp nodig hebben. 
Ze komen elk moment van de dag binnen en als ze een acute operatie of behandeling nodig hebben op dat moment, ligt er geen zak geld op de plank. Voor een inzamelactie is het op dat moment dan vaak te laat. Maar, wij willen nóg meer dieren redden! Help jij ons mee om de eerste 20 dieren in het nieuwe jaar het kado op een mooi nieuw leven te geven? Alle bijdragen worden door dierenlot verdubbeld, zo hopen wij een het mooie startbedrag van € 10.000,- te komen. Het geld wordt besteed aan allerlei verschillende dieren die acute medische zorg nodig hebben zoals; honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en nog veel meer.

Kom in actie voor ons en help mee, de dieren hebben het vaak juist op de onverwachte momenten zo hard nodig dat ze gered kunnen worden.

Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven
Kanaaldijk Noord 127a
5642 JB Eindhoven 
T: 040-7470147 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00).
E-mail: info@rozeindhoven.nl

Dierenambulance
De dierenambulance is 24/7 bereikbaar via 040-7470100

Openingstijden
U kunt ons enkel op afspraak bezoeken op maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Nieuwe Eindhovense Dierenopvang….. Even voorstellen: 

Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds dit jaar dé opvang voor zwerfdieren in nood, voor 14 regiogemeenten; Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son & Breugel, Veldhoven en Waalre. Per jaar worden hier duizenden dieren opgevangen en (medisch) verzorgd, voordat zij de natuur in kunnen of een nieuw thuis vinden. Alles draait hierbij om dierenwelzijn!
Stichting ROZE werkt vanuit een gloednieuw, duurzaam opvangcentrum aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Een gedreven team van professionals en vrijwilligers staan 24/7 voor de dieren klaar. Hiernaast werken ze samen met; werkgelegenheidsprojecten, opleidingsinstituten, lokale overheden, collega opvanglocaties en het bedrijfsleven. Hiernaast beschikken ze over een interne dierenkliniek. Naast samenwerking, staat informatie-uitwisseling bij de Dierenopvang, hoog in het vaandel.

Een asiel is geen optimale leefomgeving voor een dier
Stichting ROZE doet er alles aan om de dieren die opvang en zorg nodig hebben deze zo goed mogelijk te geven, daarnaast stellen ze alles in het werk om een dier zo kort mogelijk in de opvang te laten verblijven.

Wil jij ook helpen?
Dat kan! Stichting ROZE is afhankelijk van donaties, giften, hulp van vrijwilligers én bedrijven, die willen helpen. Ze zijn op zoek naar mensen en bedrijven die samen met hen het verschil willen maken voor dieren in nood in Eindhoven en omgeving. Voor mogelijkheden bezoek de website of neem contact op per mail info@rozeindhoven.nl

Vind je een dier dat direct hulp nodig heeft?
Bel dan met de dierenambulance van de stichting via 040-7470100. 

Ben je je huisdier kwijt?
Meld dit op rozeindhoven.nl op amivedi.nl en via socials en een buurtapp. 

 

Bekijk alle
07-12-2022 | 09:15
05-12-2022 | 21:08
05-12-2022 | 20:49 Aan: Wij steunen St. ROZE om dieren met acute medische zorg te helpen ❤️ mooie actie Hariette. Alles voor de gezondheid van dieren ❤️ Veel liefs van Jazz & family