St. Zwols Dierenasiel

  • Overige challenge - verzin zelf een leuke challenge en kom in actie voor de dieren in nood! Beschrijf in de volgende stap jouw challenge.
van totaal € 2.500 (44%)

Kerstwensen voor hulpbehoevende dieren

Medewerkers, dierenhulpverleners en vrijwilligers van het Zwols Dierenasiel willen dieren helpen! 

Onze cirkel is rond in de dierenhulpverlening. We hebben een geweldige groep vrijwilligers en dierverzorgers die 24/7 klaar staan voor de dieren. De hectische momenten op onze dierenambulances, de intensieve zorg die onze gastgezinnen verlenen en de dagelijkse zorg die onze vrijwillige verzorgers geven, samen kunnen we alle dieren helpen. We hebben een enorme, gedreven en behulpzame groep. Maar dieren helpen is een kostbare bezigheid.  

  We willen daarom acties organiseren tijdens The Christmas Challenge om geld op te halen voor drie verschillende onderdelen: We hebben een wens voor twee extra medium couveuses, voor vier extra speeltoestellen voor de asielhonden en voor het aanpakken van twee kattenverblijven. Daarvoor is veel geld nodig. Tijdens The Christmas Challenge kun jij ons helpen door zelf in actie te komen om één of meerdere projecten te helpen realiseren. Of een actie te sponseren, eraan te doneren, het liefst online, of onze acties delen op sociale media. En Dierenlot zal de eerste 2.500,00 aan donaties zelfs verdubbelen! 

Help jij mee? Maak dan een actie aan en leg uit hoe je aan één van onze projecten wilt meehelpen. 

Bekijk alle
28-11-2023 | 17:23
28-11-2023 | 07:09 Aan: Christmas dinner voor asiel dieren.
28-11-2023 | 01:47 Aan: Kerstkoekjes voor katten Wat een leuk initiatief! Succes! 🎄
27-11-2023 | 18:27 Aan: Christmas dinner voor asiel dieren.
27-11-2023 | 14:39 Aan: Christmas dinner voor asiel dieren. Wij hebben lieve Pino geadopteerd uit het asiel bij jullie! Wij wensen alle lieve dieren in het asiel nu een fijn huisje en voor kerst een lekkere maaltijd!