St. Zwols Dierenasiel

  • Overige challenge - verzin zelf een leuke challenge en kom in actie voor de dieren in nood! Beschrijf in de volgende stap jouw challenge.
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 7.500 (69%)

Kerstwensen voor hulpbehoevende dieren

Medewerkers, dierenhulpverleners en vrijwilligers van het Zwols Dierenasiel willen dieren helpen! 

We hebben een geweldige groep vrijwilligers en dierverzorgers die 24/7 klaar staan voor de dieren. De hectische momenten op onze dierenambulances, de intensieve zorg die onze gastgezinnen verlenen en de dagelijkse zorg die onze vrijwillige verzorgers geven, samen kunnen we alle dieren helpen. We hebben een enorme, gedreven en behulpzame groep. Maar dieren helpen is een kostbare bezigheid.  

We willen daarom acties organiseren tijdens The Christmas Challenge om geld op te halen voor drie verschillende onderdelen: We hebben een wens voor twee extra medium couveuses, voor vier extra speeltoestellen voor de asielhonden en voor het aanpakken van twee kattenverblijven. Daarvoor is veel geld nodig. Tijdens The Christmas Challenge kun jij ons helpen door zelf in actie te komen om één of meerdere projecten te helpen realiseren. Of een actie te sponseren, eraan te doneren, het liefst online, of onze acties delen op sociale media. En Dierenlot zal de eerste 2.500,00 aan donaties zelfs verdubbelen! 

Help jij mee? Maak dan een actie aan en leg uit hoe je aan één van onze projecten wilt meehelpen. Of doneer aan de vrijwilligers die de acties organiseren. 

Enorm bedankt 🐾

Bekijk alle
29-12-2023 | 22:12 Aan: Hondenkoekjes
26-12-2023 | 00:09 Ik volg jullie vanwege jullie super lieve posts over katten die een mandje zoeken. Ik woon helemaal niet in de buurt en ik zoek helemaal geen poes erbij. Maar als kattenbaasje vind ik dat gewoon zo leuk om te zien, dus ik wil vooral zeggen: ga daar mee door ❤️