Stichting Amsterdamse Zwerfkatten

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 7.513 (100%)

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten vangt al ruim 25 jaar katten op in de regio Amsterdam. Crisisopvang, TNR, socialiseren, chippen, hulp aan minima, educatie, dierenvoedselbank en nog veel meer.

Ook dit jaar hebben wij heel veel katten van straat gehaald; zwerfkatten, katten die gedumpt zijn, of niet gechipt zodat het lastig is het baasje te vinden. We hebben kittens opgevangen en tijdelijk onderdak geboden aan katten in nood. De meeste katten hebben medische zorg nodig en het prijskaartje voor al deze zorg was in 2022 alweer hoger dan in vorige jaren.

Naast dit soort opvang, ondersteunen we ook eigenaren die niet alle nodige zorg aan hun dieren kunnen geven. Ze kunnen hun kat tegen extra lage tarieven bij ons laten castreren, steriliseren, chippen en laten inenten. Daarnaast is er onze Voedselbank voor dieren. In tijden van nood kan er een aanvraag gedaan worden en helpen wij waar nodig.

Wij kunnen deze zorg bieden dankzij donateurs en vrijwilligers en gaan jullie ook het komende jaar weer heel hard nodig hebben. Wil je ons helpen 2023 goed te beginnen? Geef ons dan een cadeautje en  doneer aan onze Dierenlot Christmas Challenge. Alles ten goede aan onze katten!

Het mooie van deze actie is dat Stichting Dierenlot alle donaties van onze acties zal verdubbelen! Jouw donatie telt dus voor twee.

PS

De acties zijn allemaal afgerond, maar een gewone donatie op deze pagina is nogsteeds enorm welkom!

We willen iedereen bedanken die een lootje heeft gekocht, een tas aangeschaft of een kerstpakket voor zijn kat heeft gescoord. We hadden dit niet kunnen doen zonder de mooie bijdragen van Daniel, Annemarie en Annemieke. Maar ook alle bedrijven die iets hebben gegeven voor het kerstpakket hippesnuffelzakjes - kattenveertjes.nl - floddertjes_vilt - shootingplants - kattengoed - smiggiekitty - happydutchcats - 4catskattenspeciaalzaak - inaba_benelux - Jumper Osdorp - happycat.items -Willie, Bousy en Joris, - petsdelightamsterdam en Katten Café Kopjes.

Bekijk alle
31-12-2022 | 11:39
31-12-2022 | 11:17
31-12-2022 | 11:10
31-12-2022 | 10:38
31-12-2022 | 09:26 In 2022 heb ik 47 boeken verkocht. Ik had beloofd van ieder verkocht boek €1 te doneren aan Stichting Amsterdamse Zwerfkatten. Omdat de 3 fotomodellen uit mijn boek ook van origine zwervers zijn help ik graag SAZ. Ik weet hoe belangrijk het is om zwerfkatten te helpen.